Apr 9, 2010

You're turn to 3 - Happy Birthday Batrisyia


Selamat Hari Lahir yang Ke -3 buat Kak Ngah, Siti Miftahul Batrisyia. Tak sangka cepat betul Kak Ngah membesar. Kak Ngah adalah anak ibu & papa yang sangat comel dan penuh dengan bermacam-macam kerenah yang kadang2 buat ibu & papa pening kepala. Kak Ngah juga selalu buat ibu & papa ketawa & tersenyum. Kak Ngah anak yang manja, yang berdikari & yang kadang suka dibelai.

Di hari jadimu ini, ibu & papa doakan semoga Kak Ngah panjang umur, murah rezeki & menjadi anak yang solehah, anak yang membanggakan ibu & papa.

Insyaallah, kalau ibu punya kesempatan, ibu akan buat cake/cup cake yang ada gambar Mickey Mouse tuk Kak Ngah sebab Kak Ngah suka sangat ngan kartun nih.

We all LOVE you so much.

P/S: Gambar mickey ehsan dari encik Google. Thanks.


29 comments:

adda said...

hepi besday batrisyia from auntie sekeluarga. semoga menjadi anak yg solehah dan dikurniakan kesihatan yg baik. amin

MUMMYAR said...

epi bday sayang...moga panjang umur murah rezeki n jadi ank yg baik ye...

♥Azie♥ said...

selamat hari lahir yg ke 3 kak ngah..moga membesar dengan sihat dan jadi anak yg solehah amin..amin...

Ena said...

Selamat hari lahir kak ngah..
Moge jadi anak yg solehah ye!..

Ibu Alia Kaiyisah said...

Selamat Hari Lahir Kak Ngah Batrisyia!.
Moga sihat selalu and membesar jd anak solehah.


*nnt request cake mickey mouse dr ibu yea*

~Siti Hajar~ said...

hpy bday 2 u...
hpy bday 2 u...
hpy bday 2 batrisyia...
hpy bday 2 u..............

smga kakngah mbesar sihat & cergas..amin.

*nti auntie htr hadiah yea..

mamaaerish : said...

many hepi return of the day batrisyia.... mtk ibu hadiah per nih?... (".)

zue @ annaleeya said...

hepy beday batrisyia... jd anak yg baik utk ibu dan papa okeh... jgn nakal2....

~aSHa~ said...

owh dah besar anakdara ni...

selamat hari lahir ye kak ngah..semoga sihat dan gembira selalu...

jadi anak yg baik ye..

mamalieyna said...

happy besday kak ngah! moga terus mmbesar sihat dan kuat, dan dgr ckp ibu dan papa ye cayang..^_^..don notti2..hehe..

waah ibu nk buat kek, best tuu..^_^

IbuHakimHaikal said...

Happy besday kak ngah..semoga jd anak yg cerdik dan baik tau...jgn nakal2 ye...hehe..;)

Siti said...

Untie adda: Terima kasih yer auntie for the wish.

Siti said...

Auntie Mummyar: Terima kasih

princess said...

happy birthday to batrisya.. semoga jadi anak yg solehah, bijak, sihat, ceria....

comel sgt kak ngah ni...

Siti said...

Untie Azie:Terima kasih

Siti said...

Auntie Ena: Thank you.. sayang auntie.

Siti said...

Auntie ibu Alia Kaiyisah: Terima kasih..sedap la nama anak auntie nih.

Siti said...

Auntie Hajar: terima kasih..yea..yea..ada hadiah...ni yang kak ngah sayang auntie nih...cup..cup..kiss sikit yer.

Siti said...

Auntie eb: terima kasih..hadiah? takpe la..kak ngah taknak mintak hadiah la (hahaha....baik punya ayat)...sian ibu...hehehe

Siti said...

Auntie Zue: Terima kasih. InsyaAllah

Siti said...

Auntie Asya: terima kasih

Siti said...

Auntie Eina: terima kasih...janji tak notti2..hehe

Siti said...

Auntie IbuHakimHaikal: terima kasih.

Siti said...

Auntie princess: terima kasih..auntie ni princess yer?

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wow..besnyee..hepi besday syasya..(anak sepupu sy nama batrisya..depa panggil syasya..wekkeek) jangn mare arr siti..:-D

Nana said...

happy bday kak ngah..jadi anak yg solehah...taat kepada kdua ibu bapa & taat kepada perintah allah amin

Siti said...

Auntie rose: hahaha...sabor jer la auntiecrose ni. terima kasih yer.

Siti said...

Auntie Nana: terima kasih auntie. Amin

kella said...

happy besday untuk si comel loteh tu.. semoga semakin meningkat dewasa dengan cemerlang, jadi kebanggaan mak ayah... ok