Apr 21, 2010

Perut tengah lapar..makan cekodok pisang pun sodap

Dapat TAg ni dari Lelord Aka Mama Najla.

1. sila copy gambar cekodok di bawah - DONE
2. Sebutkan nama Penghantar Sarapan cokodok - Lelord akak Mama Najla
3. Bagi tahu kenapa cekodok pisang menjadi sarapan pilihan anda.....
Siti suka cekodok pisang. Selalu pagi2 siti beli kat satu gerai makcik ni kat puncak jalil. Sedap woooooo..Kalau kat rumah lak, bila ada pisang lebih & dah lembik2 sikit, baru la buat cekodok. makan panas2 mmg masyuk abis.

4. Tag game ni hanya boleh di post kan pada waktu pagi sahaja.. 'before noon'
Ok2...nak tag la nih.

5. Last sekali,pass kan tag game ni kepada 4 rakan2 anda yang lain..
1. Pok Pek Pok Pek Mek Rose
2. Eb
3. Siti Hajar
4. Ena

16 comments:

Lelord said...

bestt kan cekodok tu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cekodok sedap di mkn Time
dia masih panas2.. :)

~Siti Hajar~ said...

psssttt...cekodok siti ambik tempahan dak..??? hehehe..

~Siti Hajar~ said...

lorr..sy pun kn tag tu...thanks siti ingat kat sy ni..

*xperasan td..sy jwp segera okeh..

saveme_zero said...

lamanya x mkn cekodok pisang. mcik aku buat cekodok pisang sedap.

Siti said...

Lelord: tu la..nampak meyelerakan

Siti said...

Lily: setuju

Siti said...

Hajar: ngada tau hajar ni..babab kang

haa...cepat buat tau.

Siti said...

savemo_zero: waa..kalau nak mkn cekodok pisang kena gi umah makcik la yer.

Ena said...

wahhhhhhhhhh.. dah dua org dah kasi ena tag nie.. lom berjawab lagikk.. nanti ena jawab ye siti.. hoho..

~aSHa~ said...

wah ramai dpt cekodok pagi ni..tapi mereka lupa teh tarik la...nanti tercekik..ehehehe

hajarus said...

menariknyer pic cekodok pisang ni.. :)

LYaFRINA said...

heheheh.. meriah betul arini.. semua pakat makan jeput.. lya tgk j la... puasa la...

Nana said...

arini ari jemput2 sedunia ke?sana sni wat tag cekodok kekekeke
kita pun ske cekodok slalu bli kt kedai tp opis wat bekpes

ibu_Arifa said...

sedapnyer...mmg fav ku cekodok pisang nih..

misz beauty said...

uish sedap nyeeeeee.....