Apr 15, 2010

Akhirnya,...blog siti dijelajah oleh En. Ben

Akhirnya blog siti "Yang Ku Sayang"telah dijelajah oleh Ben Ashaari (siti panggil Ben jer la yer. Lebih mesra gitu..hahaha). Terima kasih yer Ben sebab sudi gak singgah blog siti yang serba kekurangan nih dah buatkan entry tuk blog siti dalam blog Ben.
Blog siti pun dah dilistkan dalam Top 5 NEWBIE dalam blog Ben.
Ooooo..thanks jugak sebab Ben sudi jadi follower siti. Harap kita akan sentiasa keep in touch macam blogger2 lain yer. :)


P/S: Gambar takleh baca sangat sebab siti tak tau camna nak besarkan..huhu..mmg buta IT sikit yer. Kalau nak tengok jelas klik jer kat gambar tu. cau cin cau.

14 comments:

~Siti Hajar~ said...

tahniah siti!
kmrn tgk blog mamalieyna kn terjah en Ben, hr ni siti plak..sy tmpg gembira kwn2 la yer..

iz-AnN عبداللطيف said...

tahniah
huh jeles ngan siti...ben tak sudi jelajah blog izan...sob....sob

mamalieyna said...

Tahniah Siti! akhirnya ye..penantian berakhir..hikhik..

p/s siti, eina tukar lg template, kaler pinky lak..haha..suka2x..yg itu tulisan bes0 sket! ^_^

miemiey said...

tahniah siti yeee....

penantian yang di tunggu sudah tiba kan

nntikan perubahannya siti yee...

Siti said...

Hajar: terima kasih

Siti said...

Izan: siti pun jeles ngan izan...ada jer iklan nuff kat blog izan tu..hahaha

takpe..tak lama lagi Ben dtg la tu.

Siti said...

Eina: dah tukar lagi..jap gi skodeng

Siti said...

Miemiey: terima kasih..hrp2 ada la perubahan tu.

Ain said...

tahniah....

sampai jugak kan....

Nana said...

wah beznye dah tsenarai hehe kita baru buat tadi

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah!!!

YanaNuar said...

Wahh bestnya kene terjah dek Ben Ashaari yg femes itu..sungguh daku jelezz huhu...tapi daku tak masuk lak contest tuh...lgpun blogku itu rasanya cam tak best jer...hanya ada kisahku n family jer ngeee..

Nak komen sikit boleh?..nape ek template blog ni sungguh lambat sgt kuar..kekadang sampai ke sudaH tak kuar2 hehe...so..bila template tak kuar..makanya segala gadget kat siebar pun turut sama bersembunyi aduhaii...

harapnya tuan umah tak marah ek daku bagi komen cenggitu ^_^

Siti said...

Nana: harap2 lepas ni kena terjah la yer..

Lily: terima kasih.

Yananuar: uik...lambat yer...ermm..heran gak yer...sebab kalau siti buka, laju jerk..huhu

hajarus said...

tahniah k.ct.. ;d