Apr 22, 2010

Hehehe..Mood dah ok balik...hahaha

Short entry. Just nak bg tau mood dah ok balik..Alhamdulillah, kejap jer dah ada rakan blogger yang nak beli cream puff tu....Syukur sangat....
Thanks pada rakan-rakan yg bagi support kat entry sebelum ni yer. :)

Lepas ni siti gi jenguk blog rakan2 yer...Cau cin cau.


9 comments:

SyidaMislan said...

siti,
nak bgtau yg kita dah mkn puff tu 24 in total.hehehe

Ena said...

Alhamdulillah..

dah abis ye!..
kali dah rezeki tu rezeki juge la kan!..
so, leh la blogwalking pasni..hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Baru baca N3 siti sebelum ni..
So skrg Mood dh kembali..
Alhamdulillah..

misz beauty said...

yey!!!! kak siti da kembali ceria... muackkkssss dr beauty..;-)

mamalieyna said...

okla tuh! bleh tmbh pendapatan! nnti2 mesti ramai lg, yg order2 ni..^_^

LYaFRINA said...

yeyyyyyy!!!!
dia datangggggg.. dengan lenggang lenggokkknyer!!!!

caiyokk!!!

siti... dpt maggi kat sini!

mamamiera said...

alaa.. zai terlepas ntri lps..
nak selak ah pasni.. napelah dgn siti..
tp skrg dah okey kan.. hope so siti happy always.. ;)

kella said...

haah.. baru sempat baca la kak siti.. tapi oklah tu, mood dah ada! ceria kembali, ok... jgn lupa datang rumah saya untuk menceriakan keadaan di sana pula.. heheh

liza said...

alhamdulillah.. rezeki.. :)