Apr 13, 2010

Ben Ashaari: Segmen Baru : Jelajah Blog IBU

Waaaaa..bila jenguk jer blog kawan-kawan, dah ramai yang buat entry ni. So, siti apa lagi..mana leh ketinggalan, yer tak. Nak kena buat jugak la kan.

Ni kira kali kedua la siti mintak Ben jelajah belog siti ni. Entry kali pertama dulu pun Ben lum jenguk lagi rasanya...hahahah...takpe la. Kot2 kali kedua ni ada rezeki kan.

Kalau nak suruh Ben jelajah blog ni, kena la ikut syarat-syaratnya:-

1 ) HEADER blog BEN ASHAARI - DONE

2) linkkan ke entri ini .. - DONE

3) cerita serba sedikit mengenai blog anda ... itu akan membantu promosi blog anda ..

Memula siti buka blog ni, siti banyak share tentang masakan siti seharian. Siti berkongsi menu & resepi2 dengan pembaca especially ibu-ibu yang nak cuba pelbagai masakan atau resepi baru. Now, siti kembangkan lagi blog ni dengan menambah cerita tentang diri siti, keluarga & yang paling banyak tentang perkembangan & cerita mengenai anak-anak siti. Disebabkan siti sekarang menyusukan Wafi sepenuhnya, jadi siti juga berkongsi cerita & tips-tips tentang penyusuan ibu.

4 ) dari mana anda tahu mengenai SEGMEN JELAJAH BLOG IBU ini ..

Dari ramai bloggers sebenarnya, tapi hati siti terbuka untuk buat entry ni lepas baca kat blog Zue.



4 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lily jer x berkesempatan
lg nk join ni..
Mcm segan plak.. :)

>> GOOD LUCK YER!!

LYaFRINA said...

gud luck siti...

Uda said...

tahniah.. blog siti sudah dijelajah oleh en ben...

kalau nak tau.. uda mai dari sana laa..

~aSHa~ said...

good luck dear...

asha tak smpt lagi nak buat...biarlah jadi terakhir...ramai dlm senarai skrg ni ye...wah hebat2 belaka