Apr 23, 2010

Terima kasih Auntie Izan (Mamalyna) : Dari Kak Long & Kak Ngah

Ada yang tertungu-tunggu entry dari siti ker. heheh..perasaan glamour. Hari ni masuk lambat sikit opis sebab ada hal ngan papa tadi.

Semalam Izan - Mamalyna datang rumah tuk ambik cream puff. Seronok + excited sgt jumpa izan sampai lupa nak ambik gambar. Lagipun Izan singgah kejap je. Taknak masuk rumah pun. So, sempat borak kejap jer ngan Izan kat luar rumah.

Masa Izan datang, papa, Jannah & Batrisyia baru jer keluor gi kedai. So, diorg mmg tak sempat nak jumpa. Tapi Izan sempat gak belikan jajan aka buah tangan tuk dua beradik tu. Suka sangat la diorg.

Bila /jannah sampai rumah, siti bagi la jajan yang izan bawak tu. Terus Jannah tanya, kawan ibu dah datang ker (dia mmg cery excited sikit kalau kawan siti nak dtg rumah, mmg selalu dia tunggu). Nampak gak la dia sedih. Tapi, bila dapat jajan tu, nampak happy sikit. hehehe...

Mesej dari Jannah & Batrisyia tuk Auntie Izan: Terima kasih yer Auntie Izan sebab bawakkan jajan tuk Kak Long & Kak Ngah. Nanti Auntie datang lagi tau. Sayang Auntie. :)

Tengok la tu..sakan duk makan sambil tengok Wafi tengah main ngan papa. Mana Wafi takde dalam gambar??

Haaaa..tu Wafi tengah baring kat sebelah. Wafi takleh makan lagi. Dia main ngan kotak jajan jerk. hehehe....



24 comments:

~Siti Hajar~ said...

bestnyer kak long & kak ngah dpt jajan...manis je muka..

*jajan = buah tangan (loghat mana tu)

mamalieyna said...

budak2 dpt jajan seronok la depa tu..^_^! ala kalo org besar pun, dpt buah tgn mesti hppy kan..baik hati mamalyna tu.. :)

Syuhada Kamal said...

siti amek tempaham cream puff ek..bestnye..sy penah belajar buat tp cam susah je..tak konfiden nk sendiri try kat umah..tp makan suka sgt..hehe..

seronoknya kak long n kak ngah dpt jajan..aunty nk sket..hehe

Nieza Ishak said...

seronoknya dia

tengok rambut anak2 siti, teringat rambut zulaikha yang kenteng jugak ... hihihi

mamaaerish : said...

ishhh x aci gini... x kan main jer kot?... hu3... kijam2... ;p

::Mamalyna:: said...

Siti...aler ai maluler... jajan yang tak seberapa tuk kak long ngan kak ngah... cian dorang, siap kena paksa posing ngan jajan oleh ibu yer... siti, cream puff tue paling laju ofismate makan tadi...menyesal plak tak order lebih...huhuhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cian wafi x leh join kakak2 mamam jajan.. :)

mamamiera said...

pandai izan @ mamalyna tu 'memberi'
sukelah budak2 tu ye siti.. ;)
rocky tu my peberet taw.. dr kecik sampai skrg.. cik abg pon heran ngan istri beliau nih.. tp miera xminat..

|| NaFiRaa || said...

budak2 mmg suka kalo dapat jajan~

Zaidah said...

siti gambar cream puff tu tak ade ker...tak dapat rasa dapat tengok gambar pun jadiklah...:(

adda said...

budak 2 org ni dh macam kembar la siti

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

nak cikit..

comel je wafi duk tergolek sorng2 ehhe

Siti said...

Hajar: hehehe..tu bahse jawa tuh..siti belajar dari papa la. he3. dia org jawa.

Siti said...

Mamalieyna: betul tu..hehehe

Siti said...

Syuhada: ha'ah..ada la sikit2 ambik tempahan..:)

Siti said...

Nieza: haha..rambut mmg kerinting abis la diorg tu.

Siti said...

Mamalyna: ala...apa nak malu..diorg mmg happy sgt dpt jajan tu..he3...takpe, len kali leh order lg yer.

Siti said...

Lily; hahah..wafi tecik lg.

Siti said...

Mamamiera: siti pun tumpang mkn gak. ha3

Siti said...

Nafiraa: Betul tu.

Siti said...

Zaidah: hahaha...gambar cream puff takde tenpek kat cni..kat blog lg satu jer ada.

Siti said...

adda: haaa..tu la..tapi skang mmga da beza sikit ketinggian diorg tu.

Siti said...

rose: haha..nak, mai la cni. :)

Nana said...

biskut rocky tu sedap kan abah damia suka blikan utk damia tp bukan damia yg abeskan ibu dia yg blasah hehe