Apr 11, 2010

Siapakah Penerima Hadiah ini?

Siapakah penerima hadiah kat bawah ni????


Pemenang bagi Teka Teki Teka Tekuk telah pun dipilih. Jom kita tengok pemenangnya adalah....

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

TAHNIAH buat Mamalyna kerana telah berjaya menjawab teka teki dengan betul & berjaya memikat hatiku dengan slogannya itu. Jawapan & slogan dari Mamalyna berbunyi:

"ejan rasa hadiah tu adalah jam tangan...

Siti & Papa perlu bercuti ke PULAU LANGKAWI kerana ia adalah salah satu tempat yang menarik untuk dikunjungi, siti boleh bawak anak2 menaiki cable car, berkelah di pantai cenang sambil anak2 dapat mandi laut dan membuat istana pasir, menikmati makan malam di tepi pantai yang amat fresh sambil mendengar desiran angin dan ombak yang menghempas pantai, dan siti boleh jugak shopping..."

Buat yang tak berjaya, jangan sedih hati...kalau ada rezeki siti akan buat lagi byk contest lepas ni. Just doakan semoga siti murah rezeki yer.

P/S: Mamalyna, tolong emailkan address & phone number pada siti yer. ctmysara82@yahoo.com


5 comments:

♥Azie♥ said...

tahniah

liza said...

tahniah kpda yg menang.. :)

mamalieyna said...

mamalyna atau mamalieyna?.. hikhik..tahniah la buat mamalyna..tu la rugi tak mencuba kan..!

::Mamalyna:: said...

sitiiiiiiiii....ai ke yang menang? Baru on pc nie....terkezut2...hehhehe...anyway, syok2...syukran jazilan.... sat lagi ai email semua maklumat yer....

**malam nie ai tido dalam senyuman ler...hehehhe

SyidaMislan said...

tahniah!