Apr 16, 2010

Akhirnya...Dapat gak Buffered Earning

Just nak berkongsi kegembiraan siti ngan rakan2 semua. Akhirnya siti dapat gak buffered earning. Hahahaha, orang lain dah lama dah dapat buffered earning ni. Sebelum ni siti duk kongsi kegembiraan rakan2 lain jer..hahahaha (dalam hati ada gak fikir, bila la time siti lak). Perasan nak dapar buffered earning gak that time, padahal siti baru lagi ngan En. Nuff ni. hehehe...
Apepun, terima kasih daun keladi la yer En Nuff. Cau cin cau.

25 comments:

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

bestnya siti.. yana pun nak jugak la..

iz-AnN عبداللطيف said...

bagus ct...tak lama lagi leh bukak kedai kek la...hehehe

Ain said...

tahniah....

ain pun tak pernah dapat tau...

huhuhu....

ibu_Arifa said...

bestnyer.. nanti kena cari ramai kawan lah agar cepat kaya.. hihihi

liza said...

bestnya siti..bila la giliran daku pulak.. tumpang gembira siti ye.. hehe...

Siti said...

Yana: tak lama lagi dpt la tu..hehe

Siti said...

Izan: Uik..lambat lg tu...hhehehe

Siti said...

Ain: takpe, ambik masa sikit nak dpt nih.

Siti said...

Ibu Arifa: hahaha...takde la sampai leh kaya kot..:)

Siti said...

Liza: InsyaAllah, tak lama lagi turn liza lak.

~Siti Hajar~ said...

syok la siti...hjr tmpg gumbira ajelah yer..
en Nuff xnak kwn dgn hjr la, hjr dah buat byk kali tp ttp xkuar iklan...huhuhu...

*nti bila sy p ke selatan blh la siti belanja...hehehe

Izan Ishak said...

bestnya siti...izan pun blm penah dpt lagi...**saya tumpang gembira ye!

adda said...

congratess siti. byk tu skali dpt

hajarus said...

tahniah k.ct.... hajar pun baru jer last month dapat....

Nana said...

sitim kita kan mmg zero la pasal nuff ni heheh buffered tu pun xtau apa

~aSHa~ said...

wah byk nye buffered dia..tahniah

Intan said...

Tahniah Siti! Sikit2 lama2 jadi bukit :D

Siti said...

Hajar: Hehehe..tak lama lagia d la tu..kena sabar sikit..oh yer..leh la ujugak kalau nak hantar surat cinta kat nuff tu.

nak belanja, boleh jer..hehehe

Siti said...

Izan: terima kasih. tak lama lagi turn izan lak yer.

Siti said...

adda: terima kasih :)

Siti said...

hajarus: waaaa..hajar dah lama dapat yer..mesti dah masyuk tu.

Siti said...

Nana: heheh..sti pun tahu psl nuff ni dari blogger lain. hehehe

Siti said...

asha: terima kasih

Siti said...

Intan: heheh...betul tu.

Yan said...

huhuhu besh besh