Apr 30, 2010

Check-up 5 bulan

Semalam hantar wafi gi check up kat klinik kesihatan seri kembangan. Berat wafi 6.6kg, naik 400g dari bulan lepas. Semalam patutnya wafi kena ambik injection. Tapi, doc tak bagi lak sebab wafi still ada demam lagi. So, postpone la next week. Badan2 wafi pun ada naik biji2 merah. Siti suspect campak, tapi doc ckp bukan. Dia kata kalau demam, kadang2 biji2 merah akan keluar...huhu...

P/S: mood siti belum ok lagi...huhu...oklah, nak keluor gi deliver cream puff. Harap2 petang nanti mood ni akan baik semula......isk...



15 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

tengok muka wafi ni, sama betul ngan muka siti...memang kopi paste...eh siti dok area mana ek...mana tau bebila leh terjumpa...

Siti said...

izan: siti duk kat tmn equine...dekat ngan psar borong selangor..tgh2 antara puchong, putrajaya, seri kembangan & bandar kinrara2..hahah..detail tak?

mamaaerish@eb said...

ruam panas agaknyer tuh...

np yang?... sebok sgt eh?... (",)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

agaknya siti kena ruam2 biasa...
masa umai 1 tahun, dia kena sakit macam siti,..

ayu bagi dia ubat ikut waktu...tak keluar umai...minuman sejuk mmg tak bagi..alhamdullilah...sihat..

ayu doakan siti cepat sihat yer...geram tgk pp dia..tembam

maszmadi said...

ala cian kat wafi yerk... x per mkn ubat ikut nsihat doc. insyaAllah nnti chat yerkkk

Yan said...

5 bulan.. 6.6kg?? anak kite... dari sejak 1 tahun stengah smpai skang berat tak naik duk kat 8.5kg

ermmm same macam MIL jugak.. klu qis demam n kebetulan ade bintik2 kat badan dia.. dia kata qis kena campak.. padahal ruam.. besela kulit budak sensitif.. cepat naik ruamnya..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ruam panas agaknyer..
Hope Wafi cepat sembuh yer!!

~Siti Hajar~ said...

muka wafi ni sijik mcm muka siti...bulat btl matanyer...

encem anak tuna siti nih..

hajarus said...

bulatnyer mate wafi.... pipinyer pun tembam plak tu... comelnyerrr... :)

IbuHakimHaikal said...

bolat sungguh mata wafi...comey.. ;)

kella said...

haaa.. bulatnyer mate dia... ikut mate sape tu ...

(sekian lama cuba nak komen kat page siti, dari tadi, tapi baru sekarang dapat pecah masuk..)
huhuhu..

kella said...

haaa.. bulatnyer mate dia... ikut mate sape tu ...

(sekian lama cuba nak komen kat page siti, dari tadi, tapi baru sekarang dapat pecah masuk..)
huhuhu..

kitatauke said...

mata dia...semangat...:)

abah dan mak haqq said...

wafi jangan la demam yep..
kesian ibu tu takde mood..

p/s : meh sini wafi..aunty nak cobet pp tu..aummm

Lynn Nasir said...

doa banyak2 moga sihat dan gembira selalu keluarga siti ^^