Apr 27, 2010

Hadiah tak terjangka dari Auntie Hajar tuk Kak Long & Kak Ngah

Hasri ni kan siti masuk office tgahari. Samapi jer office, siti nampak ada satu parcel tuk siti. Heran gak siti. Sapa lak yang hantar barang kat siti ni sebab siti takde order apa2 pun. Fikir punya fikir, ingatkan hadiah dari Izan sebab menang contest. Tak bukak lagi tu parcel ni. Duk berfikir dulu. Sabor jer la...hahaha...

Ni la parcelnya. Bila tengok address pengirim dari Penang, terus siti teringat kat Hajar - Diary Daniella. Sebabnya siti memang ingat Hajar duk kat Penang..huhu...

Bila dah bukak..Waaa..cantiknya kotak....

Ni isi dalam kotak. Rupanya Hajar bagi hadiah birthday untuk Jannah & Batrisyia. huhu..terharu sungguh atas tanda ingatan dari Hajar. Walaupun tak pernah bersua muka, Hajar tetap titipkan hadiah buat anak2 siti. Dalam kotak tu ada kad ucapan yang buat siti tersenyum2 bila membacanya, pastu ada frame gambar & tuala.

Ni la tuala tu. So sweet kan. Mesti Jannah & Batrisyia suka sangat nih. Siti pun suka gak...hehehe..

Thanks yer Hajar...Sungguh2 terharu nih...Nanti dtg KL bagitau yer. Kalau ada kesempatan, leh la kita berjumpa, bersua muka.

7 comments:

Mak Su said...

wahhhh... .cantiknya gift ni :)

Liessa said...

best nyer...cantik la...tu la kan...tak salah kita jaga silaturahim walau pun tak pernah bersua muka...

::Mamalyna:: said...

siti, cantiknyer.... cam rasa sayang plak nak pakai...

Noy said...

niceeeee
;)

kitatauke said...

simpan je..buat frame cantik2...:)

ummiaisyah said...

canteknye...nak jugak heheh

♥Azie♥ said...

cantik...