Apr 2, 2010

Menung apa tu Siti Oiiii???

Apa agaknya yang siti menungkan hari ni?

1. Isk..bosan sungguh hari ni. Boss takde, staff lain semer hilang kemana.

2. Nak gi makan kat mana yer tengahari ni? Macam nak gi makan kat Secret Recepi. Kena cari member dulu. Jap, cek dalam tepon, sapa yang siti nak call ni.

3. Bila la siti leh berenti kerja ni. Nak duk rumah jer, layan anak2, masak, kemas rumah. Tapi papa kena bagi elaun la sebab siti dah biasa pegang duit sendiri tuk beli apa2 yang siti nak. hehehe (Tu yang sampai sakang takleh nak berhenti kerja lagi)

4. Rasa macam nak gi bercuti jer, tapi duit macam tak cukup. mana nak cari duit ni? huhu....

5. Rindunya ngan mak. Dapat balik kampung pun best gak ni...

6. Lambatnya la pukul 5.45. Nak balik laaaaaaaaaa.....Yahoo, esok cuti..

Sekian....

20 comments:

MRS. K said...

i balik kg petang ni..huhuh... balik kampung!!!

kella said...

amboi.. menung panjang! (kita tengah usha contact lense tu cantik lah... heheh)
yg penting esok lusa cuti! haruuuss... gembira! :D

zue @ annaleeya said...

ape menung2 nih siti??? wahhh... cantik contact lens...

siti... akak pon rindu banget kt mak kita.... mgkn mggu dpn baru balik kot...

iz-AnN عبداللطيف said...

bos kita ada...tapi rasa cam nak meronggeng ni...hahaha...

Siti said...

Mrs K: waaa..sonok2....bila la siti lak nak blk kg.

Siti said...

kella: beli la, murah jer tu...buy 2 free 1, freshkon.

Siti said...

Zue: hahaha...menung jer la boleh zue..
tu la..sama2 rindu..

Siti said...

Izan: apa lagi..jom la..huhu

mamalieyna said...

hehe..kengkadang eina pun terfikir mende yg sama gk cam siti! ^_^

mamaaerish : said...

jom kiter gi jusco nak?... :)

Zaidah said...

gie ajelah window shopping...kekadang zai pun suka menung jugak...bila termenung tu mesti banyak yang akan kita fikirkan...tentang family, kerja n banyak lagilah...

Siti said...

Mamalieyna: kita serupaaaaa....huhu

Siti said...

Eb: waaa..dekat ker kita nih..kalau dekat jom la date..hehehe

Siti said...

zaidah: tu la..leh la nak gi window shopping ni...

ibu_Arifa said...

amboi..cantiknyer mata Siti tu.. termenung panjang sambil dlm beranagan mcm yer.. ku suka jgk buat keje nih.

Ena said...

Wahhhh.. cantekk nyer...
dok berangan pun cantekk kan!.. :)

ena pun tingin nak balik kg sbb rindu sangat.. TAPI???

Siti said...

ibu Arifa: jom kita sama2 berangan. jgn berangan mat jenin sudah la yer.. kang jatuh tergolek lak.

Siti said...

Ena: naper..ada halangan ekr nak balik kg.

mamamiera said...

cantik mata siti..
tu yg cik abg cintan habis tu.. ;)

hajarus said...

tetiba hajar windu kat kampung juga....