Apr 1, 2010

Gathering MamaClub.kmc @ Nieza's House


Setelah sekian lama tak berkumpul & bertemu akhirnya tercapai gak hasrat nak buat minum petang ni pada 27/3/10, lepas Asar. Masa diorang plan nak buat mini gathering ni, siti ingat memang siti takleh join dah. Papa tu keja tak menentu, so siti takleh nak decide apa-apa. Kebetulan jer, sabtu tu papa balik awal dari kerja, so siti cepat siap terus gi rumah Nieza kat Rawang. Sampai sana pun dah pukul 6. Rupanya ada lagi mama-mama lain yang belum datang.

Siti memang takde masak apa2 pun tuk bawak kat rumah nieza, sebab plan mengejutkan. Cuma sempat bawak donut kat atas ni jer. Tu pun siti buat pagi tu tuk anak2.

Jom layan gambar jer la yer. Hehehe.

Dah jadi kebiasaan kalau geng Mama berkumpul mesti ada bentang tilam tuk anak2 landing. Bukan anak2 jer tau duduk situ, mama pun tumpang gak.

Jannah & Batrisyia serbu makan sagu eskrem dulu. Memang sedap ni, made by Mama Eskrem (Jangan terkejut yer baca nama, mmg kitorang panggil dia ngan nama tu)

Haaa..ni la Mama Eskrem. Yang mana satu? hehehe..dua2 nampak cam kembar tak?. Yang tudung hitam tu Mama Eskrem yer, Yang tudung coklat tu Ibu Siti k. Cantik tak? hahaha..perasan la tu.

Siti dengan anak-anak. Harus la kena interprem yer tak.


Both of the cakes made By Mama Nay. Tiramisu & Black Forest. Memang sedap tau. Sapa nak order boleh la inform siti. Memang Nay bisnes kek ni. Macam jenis kek ada. Tapi yang ni dia buat free jer tuk geng Mama.

Antara makanan lain yang ada. Banyak lagi benornya, tapi yang ni jer sempat snap. Siti busy duk sembang & makan-makan.

11 comments:

@e_da said...

bestnya dapat jumpa ramai2.. seronok kan..

Noza said...

ct.. ni yg nak majuk ni.. noza la yg buat sagu eskrem tu.. lps ni tak nk buat dh la. :p

~Siti Hajar~ said...

bestnyer dpt bkumpul ramai2, makanan pun byk..sedap2 je hjr tgk..tp rasa sikit je gmbr tu, smbg sampai lupa amik gmbr eh..?

mamamiera said...

best nye kek2 tu..
apsal x ajak zai..

kella said...

salam...
sila lah nanti cik siti amik award kat blog kita ya! ada 2 award sekaligus, sudi-sudikanlah..
tima kacih..

Siti said...

Eda: memangs eronok. tambah lg klu lama tak jumpa.

Siti said...

Noza: laa..noza ker yg buat..silap la..yer...mati2 ct ingat eskrem yg buat..maaf yer.

Siti said...

Hajar: kitorang klu jumpa mmg tak ingat duni sikit...bergosip lebih.

Siti said...

Mamamiera: hehhe..oo..nak join yer. takpe..len kali siti ajak k.

Siti said...

kella: alahai..baiknya..terima kasih yer.

aiDieNa said...

Hai Siti.. geramnyer tgk 2 kek tu... membuatkan perasaan nak makanku meluap².. tapi ngah diet.. huhuhu... lenkali nak join sekali bleh.. hehehe ;)