Apr 23, 2010

Hari2ku menjadi semakin sibuk..huhu

Hari ni siti jadi kelam kabut sangat2...huhu....macam byk lak benda yang nak kena handle. Padahal rasanya sebelum ni siti takde la banyak kerja sangat. Apa la agaknya yang membuatkan siti jadi sibuk? siti pun confius ni..boleh ker?

Adoii..rasa tak best lak sebab hari ni siti tak berkesempatan nak jalan2 kat blog rakan2. Isk..tak lengkap rasanya kalau tak gi jengah blog yang lain..huhu..apakan daya, masa free siti amat terbatas hari ni....

Uik, ni pun benornya curi masa kejap sebab dah nak balik ni. Nak singgah BWY jap..Oklah, nanti next week siti sambung jelajah blog rakan2 yer..Cau cin cau.



9 comments:

mamalieyna said...

takpe..jumpa lg next week..ada hari2 nya kita mmg bz..kan! so, slmt berhari minggu..jumpa next week! ^_^

maszmadi said...

btul ckp mamaliena tur... so redha la ngan aper yg kite lalui... (cheh serius jerk aku nie) hehe

Ena said...

huhu..

ena pulak dah nak balik baru sibuk itu ini.. mencikkkkkkkkk betul org yg nata last2 minute nie.. nak kene buat juge kan!.. tak leh pending.. huhu.. tp skrg dah ok dah.. nak balik dah nie.. :)

sabar ye siti..nanti g ziarah ye..

Qaseh said...

perkara biasa dlm kehidupan ms kini

saveme_zero said...

xpe,settlekan keje dulu..dah free..baru buat sesi menjelajah..hehehe

~Siti Hajar~ said...

alololo...hjg mgu yg bz yer...

bt dulu apa yg patut, tgl apa yg xpatut tuh..huhuhu

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

dahulukan yg penting!!!
siti boleh!!!!
hihihihi.. =D

Ain said...

sama la ngan ain....

curik2 berblog kat rumah plak ni sementara sarah tengah tido...

Nida said...

Take time... kami rakan blogmu sedia menanti dengan pintu terbuka untuk datang berkunjung :)