Apr 15, 2010

Mesej buat pengunjung blog siti

Assalamualikummmmm.....
Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi mengunjungi blog siti.
Buat rakan-rakan semua, kalau anda ada mengunjungi blog siti & siti tak pernah pergi jenguk blog anda , sila bagi tau siti kat tempat komen yer. Siti minta maaf maybe siti tak perasan. Masa juga membataskan siti tuk jenguk semua blog sebab siti cuma berblogging kat office jer ni. Tengok jer la list blog Wajib Terjah siti tu memang la agak panjang....huhu....
InsyaAllah siti sedaya upaya akan melawat blog rakan-rakan semua (dan meninggalkan komen jika berkesempatan).

Oh yer..ada tak sapa2 yang TAG siti yer & siti tak buat lagi...huhuhu...bagi tau la yer...adoi la..mmg pelupa benornya siti nih...

P/S:
1. Kella - siti tahu kella selalu melawat blog siti. sebenarnya siti takde personal blog kella. Dah puas siti try cari. Bila siti klik kat nama kella, cuma blog bisnes kella jer yang keluor. Nanti bagi link kat siti yer. TQ

2. Mamalyna - Semalam siti tak sempat nak salin adress. hari ni siti cari nama Ai kat ym list, dah takde..huhu..nanti bagi semula yer. TQ

3. Yaya - huhuhu....siti dah ganti hadiah yang pecah tu & dah courier. Tapi city-link ckp yaya takde kat rumah. So, diorg dah return kat siti balik. Tolong bagi siti no telefon yaya yer/address yang senang city-link nak hantar. TQ


7 comments:

IbuHakimHaikal said...

xsangka blog ku jg msk dlm senarai blog wajib terjah..huhu..mak terharu nih..thanks dear... ;)

MUMMYAR said...

ok siti...nnt kalau siti lupe sy bgatu ek....tp wat masa ni lom lagi....hehe

mamalieyna said...

huhu..eina pun terasa cam nk buat n3 gini..tp tak terbuat! yelah kengkdg termiss kan..rasa bersalah lak if kita tak kunjung bls..huhu..

happy blogging! happy dpt ramai kwn! ^_^

kella said...

tengkiu sis siti....
ada! ada tag dan ada award perlu di ambil di rumah kita tau!

tulah pasal..kita pun baru perasan, Kenapa blog bisnes tu yang kuar kalau diorang tekan nama kita tu! siti tau sebab apa tak? boleh ke tolong?
arghhh.. tolong.. tolong..

Siti said...

kella: mana link personal blog kella yer.

iz-AnN عبداللطيف said...

uikss...tuk izan takde pesanan pung...kcik ati ar gini...hahaha

Siti said...

Izan: hahaha...takde pesanan tuk izan la....hehe..sebab tu tak pesan.