Apr 12, 2010

Alhamdulillah..terpilih gak sebagai pemenang

Waaa....tetiba hati berbunga riang. Thanks Izan sebab menceriakan hari siti yang suram tadi. Gambar Batrisyia yang siti pertaruhkan tuk "Aksi Baby Bersama Floater anjuran blog Izan terpilih antara 3 pemenang bertuah. Kiranya hadiah harijadi tuk Batrisyia gak la ni. hehehe....
Waaa..baru siti tahu begini rasanya bila kita menang contest/giveaway. Patut la ramai yang join kalau blogger buat contest yer. Siti ni memang tak banyak join contest, so tak kisah sangat la kan. Yang mana sempat atau tengah2 bosan tu siti masuk la.

Ni la gambar Batrisyia yang siti pertaruhkan tuk aksi baby bersama floater tu.

Komen juri terhadap gambar ni lak : kami pilih sebab aksi yang dipamerkan oleh adik ini. Sangat menepati citarasa dan kehendak kontes. Cubaan senyum itu mungkin tidak menjadi, tapi tetap merupakan satu aksi menarik dari si Comel. Tahniah.

Terima kasih sekali lagi Izan & para juri. Ummmuuaaaahhhh....


28 comments:

Nana said...

wah tahniah2
hehe tu la hanya org2 yang penah menang contest je tau mcm mana rasanye
xkisah la adiah tu murah ke mahal ke tp seronok tau bila dapat adiah menang dari contest/ga ehehe

mamalieyna said...

waaa tahniah! bukan senang nk terpilih sbg pemenang ni! ^_^

eina ada join sket2 contest dedulu, tp tak pernah menang! huhu..

pic tu mmg layak menang!

Siti said...

Nana: terima kasih..tu la..baru tahu rasnya mcmana bila memang..senyum tak sudah nih..hahaa

Siti said...

Eina: EIna..takpe...leh cuba lagi n lagi..hehehe

Mummy Chubby said...

eiii...tahniah!! jom join contest mummy lak.. :D

iz-AnN عبداللطيف said...

wah siti ni...biar betul...cepatnya up entry ni...adiah pun izan lum pikir nak bagi menda ni...hahaha...:P

kamera cap lumix panasonic tu nak tak???hahaha

Siti said...

Mummy: haaa..leh gak tu..nanti kalau ada free time...leh la join

Siti said...

Izan: Excited benornya..hadiah takpe lambat pun..yang penting menang tu..hahahha

hahaha...tak kisah hadiah apa pun...asalkan namanya hadiah. :)

mamamiera said...

tahniah siti..
mmg kiut pon batrisya dgn pinky floater nye.. lps ni insyaallah rezki menang contest akn lbih berbaloi2 lg.. ;)

~~*Ummi AFD*~~ said...

wah, menang contest... tahniah utk batrisyia & mama dia... hehe

memang patut menang pun sebab batrisyia buat muka cumel sangat... ^_^

IbuHakimHaikal said...

Tahniah siti...mesti dah xstress ni kan..hehe...

MRS. K said...

wahh.. tahniah siti!
siti buat contest,
siti menang contest!

waweeee... best

::Mamalyna:: said...

siti, tahniahhh.... ni yang dinamakan 'what u give, u get back!' hehhehe...syok kan bila menang...camtu ler ai rasa bila u umumkan ai yang menang....hehehe

siti, ai rasa nak tukar alamatler, bleh coz ai takde kat umah kalau courier tue antar...jap lagi ai email kat u yer...

ibu_Arifa said...

tahniah siti...mmg cantik pun gambar Batrisya dgn floater tu..

nampaknyer tersenyum sampai ke mlm lah hari ni :)

Siti said...

Mamamiera: thanks....hehehe

Siti said...

Sal: terima kasih...cute yer...batrisyia gaka fotogenik la jugak..hahaha..perasan

Siti said...

IbuHakimHaikal: dah kurang sikit stressnya..hahaha

Siti said...

Mrs K: hahaha...tu la..alhamdulillah..rezeki

Siti said...

Mamalyna: terima kasih...boleh jer..elok bg alamat yg courier service lah hantar..kang susah lak..

Siti said...

Ibu Arifa: ni pun tgh senyum lagi nih.

sensei14 said...

tahniah tuk akak. xpenah lg menang ni.huhu

LYaFRINA said...

waaa...
tahniah siti.. td dah tgk.. ptt la mcm familar muka.. xperasan plok anak ct.. dpt hadiah nanti jgn lupa share2 kat blog yer..

Ieda Al-Habsyi said...

tahniahhh :) clapp!! clap!! :)

Siti said...

sensei: takpe..nanti ada la rezeki tu..leh try lagi

Siti said...

Lya: hehehe....ni Batrisyia masa kecik lagi..tu lain sikit...
ok..no hal

Siti said...

Ieda: terima kasih :)

~Siti Hajar~ said...

tahniah siti!
mmg patut pic kakngah tu menang sbb mmg comei..senyum2 malu gitu..

Mrs. Ezani said...

cakap omputeh plak la...congratzz!!