Apr 6, 2010

Huhu..telefon dah tenat

Ada sapa2 nak dermakan telefon tak kat siti...hahaha...
Al-kisah telefon siti ni dah ala-ala tenat. Entah napa tetiba sejak minggu lepas, siti dah takleh wat call out, just leh mesej jerk. Tiba2 jerk. Ada tak sapa2 pernah jadi camni? Siti cuma leh mesej jer. Kadang-kadang kalau nak cakap ngan papa, siti just mesej " papa call ibu". huhu...

Siti ni kan pakai telefon cuma tuk call & mesej jer. Benda-benda lain memang siti tak tau nak wat/ takde masa nak godek2 telefon. Tapi bila telefon dah takleh call out ni rasa macam pincang gak la walaupun siti cuma guna phone tuk call papa la kebanyakannya. Kalau kat office, siti pakai telefon office jer la kalau nak call sapa2. Jimat sikit kan. Uik..boss jangan marah yer.

21 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

ct...mintalah kat hubby belikan stoberi...hehehe...eh silap blackberry...

Asya said...

hehhehe.. meh nak blanje...hp mainan blh la..
hp lya tu pon uzur.. lya dh serik nk beli y canggih mangihh.. lps kes jtuh dlm tandas dulu.. skelip mata melayang... aritu pon nyaris gak nak beli smula..last2,, baik beli kmera canggih.. lg best nk ambik gambo.. skrang ni pkai hp y lama sgt2.. zman blajo2 dulu.. heheheheh.. nk capture pic pon dopleh.. bijok kann

Asya said...

opppss..siti..lya sign in dr blog contest ni.. hehehehe.. tu y kuor nickname asya.

misz beauty said...

kak siti.. beauty nak jual blacberry curve az... if beminat sila email kat beauty okay... penat pakai bb nih... hehehee;-)

::Mamalyna:: said...

cuba angkat blackberry atau iphone satu...konpom leh call in call out...hehhehe

Siti said...

Izan: hahaha..kalau la duit ada berkepuk2..mmg dah lama sambar satu..hahaha

Siti said...

Lya: haha..tu la..siti pun kalau nak beli lagi..takmo la yg canggih manggih..hahaha..duit takde pun benornya..

Siti said...

Beauty: waaa..nak jual ka..konfirm akak tak mampu nak beli..hahaha

Siti said...

Mamalyna: tengah cari sponsor dulu nih...hahaha

~Siti Hajar~ said...

hp dah tenat...? dia srh beli hp baru la tu..
hjr xpandai sgt pasai hp ni, hjr pun stakat sms & call je, yg lain xtau la...hehehe

mamaaerish : said...

camtuh la tipon eb dulu... tapi bila dh shah dlm cicu... terpaksa la bli baru... sbb nk kal pn x dgr... hu3

Siti said...

Hajar: hahah...tu la..nak kena beli baru..tunggu budget dulu..

Siti said...

eb: tu la..nak taknak kena beli baru gak..huhu

Ena said...

nanti mesti asben siti belikan sbb siti dah publish kat sini.. hehehhe..

iz-AnN عبداللطيف said...

tapi kan, kalu setakat nak timer panggilan, wat panggilan, meseh jek, baik guna yang bese2...kalu dulu minat gak nset2 canggih ni..tapi skang, cukuplah function yang cam izan kata itu...ihiks.s..

mamalieyna said...

cakap je siti nk tepon model apa, nnti eina pos! tp kena bayo sendiri la..haha..jgn maraa..

tu tanda2 nak suh beli tepon baru tu siti..tepon skrg murah2 sajo..silalah beli baru..hehe..

Uda said...

siti .. uda pakai nokia 1100 .. skrin itam putih zaman tok kaduk.. nak tak? hehehe

Siti said...

Ena: takde maknanya..papa bukan rajin sgt masuk sini..haha..busy manjang panjang tu.

Siti said...

Izan: ha..tu la..kena beli yg biasa2 jer kan...takyah canggih2..

Siti said...

Mamalieyna: hahaha....tu la..mmg nak kena beli baru la jawabnya..

Siti said...

Uda: tu la..nokia yg hitam putih tu tahan lama kan...