Apr 8, 2010

Lagi2 limau barli

Adoiiii la bosku ini, tiap kali dia gi Penang mesti dia belikan siti limau barli ni. Takde ker buah tangan lain? Tapi siti suka, sebab kat sini susah nak cari limau barli. Dia mesti dua bijik besor punya sebab dia tau Jannah & Batrisyia suka makan limau ni. Dulu2 dia beli sebijik jer. Tapi ada sekali tu dia tanya siti, dah makan ker limau?. Siti cakap tak sempat nak makan, anak2 dah habiskan dulu. hahaha...Tu la skarang ni dia beli dua bijik.

Limau barli ni memang special tuk siti sorang jer yer. Tuk staff lain dia beli benda lain. . Hehehe....takpe, siti suka limau barli lagi dari biskut yang diorg dapat tu.

Apepun, thanks you so much la Tim. Kalau you selalu baik2 camni, confirm I tak tukar kerja dah.


18 comments:

mamalieyna said...

addoi..tetiba keinginan nak menjamah limau bali la pulok, pos sebijik buleh..?..hehe..

Ena said...

wahhhh... sedapnyerrr..

tengah2 cuaca panas nie memg sedap dapat basahkan tekak dengan buah limau barli kan!.. adeiihh.. tingin la pulok..
nak sikit bolehhh.. heheheh..

best la dapat bos camtu.. ingat kat anak buah.. ^_^

Siti said...

Eina: hahaha...nak ker?.adoii..nak pos sebijik limau barli...sabor ejr la..nanti la kalau boss gi lagi, siti pesan suh beli byk2..pastu suh eina mai ambik yer.

Siti said...

Ena: hahaha..nak gak ker..haa..cepat rebut ngan mamalieyna tuh...hahaha
boss siti dari dulu sampai skang..baik jerk

Noy said...

nyum....i like...tapi tak tau cana nak pilih yg manis

Nana said...

dapnye dah lama xmakan meh pos sini sebijik hehehe

[-suziey-] said...

salam siti..lama xsinggah sini..sihat ke? waa specel dfpt limau bali..hehe..org lain sume dpt sekut ek

abah haqq / mak haqq said...

lama dah tak makan limau bali nih.. :(

- mak haqq

ita cutevirus said...

siti,
cakap ngan bos siti, len kali kalo nak kasi, kasi lebey sket.. sebab ita nak 1...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Wah..rezeki..
Sedap tu.. :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sedapnye
wat cicah kicap..perghhh..

okla tu..dok payohla pikir nak tukor tempat keje..selesa sgt2 doh situ tu..ehehe

Siti said...

Noy: lama tak nampak. ct pun tak pandai nak pilih.

Siti said...

Nana: alahai....kang tak sempat sampai abg posmen dah ngap dulu.

Siti said...

suziy: haaa..tu la..lama tak nampak suziey. special sikit yer..sebab sorang jer bunga.

Siti said...

mak haqq: siti pun kalau boss tak beli, takdenya nak dpt makan.

Siti said...

ita: wokey, baper bijik nak? hahaha

Siti said...

Lily: Alhamdulillah

Siti said...

Rose: leh eyr cicah kicap? nak try la.