Apr 17, 2010

Wafi in pink

Hehehe..nak tunjuk gambar wafi pakai baju pink ni. Masa memula siti ambik kat rumah bbsitter Jumaat lepas, rasa cam terkejut lak. Aik..bila lak siti beli baju pink kat Wafi ni...huhu. Tak perasan bila siti beli. Adoi..camna leh lupa yer. Lagipun baju anak memang siti letak kat rumah bbsitter terus sebab bbsitter yang basuhkan baju anak2 sekali. So, kalau ada baju yang dah kecik, baru siti hantar baju lain....heheh..senang sikit kerja siti. Alhamdulillah....

Fikir punya fikir. Oooooo...siti beli masa siti tengah pregnant lagi. Masa tu walaupun doc dah scan cakap baby boy, siti still tak confident lagi. So, siti beli la selai baju pink as a reserve. Kang kalau keluar baby girl, sian lak takde baju pink. Baju kakak2 dia mmg takde dah. Semer dah bagi kat SIL.

Sekali tengok, comel gak wafi pakai baju pink ni. hehehe..Nasib baik bukan gambar bunga. Kalau tak nampak sgt baju girl kan. Cau cin cau.

12 comments:

IbuHakimHaikal said...

Bulatnya mata wafi..mesti dia hairan nape baju dia lawa sgt kaler pink...hehehe...

adda said...

wah wafi sgt macho in pink

Ena said...

alahai.. cute nyer...

x per pink color pun.. wafi kecik lagi.. lgpun zaman skrg nie.. tak kisah dah.. kan.. semua sarung jek..

::Mamalyna:: said...

pink pun wafi tetap nampak hensem dan macho...hehehe

Zaidah said...

comel wafi..muka dia iras muka sitilah...

Noy said...

pink but still macho tu....:)

Siti said...

IbuHakimHAikal: hahaha...mata dia mmg bulat sokmo

Siti said...

Adda: hahah..macho yerk :)

Siti said...

Ena: tu la...semer boleh pakai..asal jgn ada riben2 sudah..

Siti said...

Mamalyna: heheh..macho yerkk. :)

Siti said...

Zaidah: thanks..heheh...mmg meniru muka siti tu.

Siti said...

Noy: :)