Apr 22, 2010

Takde Mood Langsung!!!!!

Maaf semua yer, hari ni siti takde mood langsung. huhu....hari ni bawak cream puff kat kedai tuk jual, tapi kedai tutup lak sebab takde letrik. Semalam tokei kedai tu suruh bawak banyak sikit sebab tak cukup...huhu..sekali jadi gini lak..huhu...actually cream pull leh tahan 5 hari kalau letak dalam peti ais. So, dia cakap leh la letak dalam peti ais dulu pas tu nanti dah ada letrik baru bukak kedai semula. Tapi, i'm still not happy. Don't know why? huhu...Spoil my mood for today....


P/S: ada yang nak beli ker cream puff tu? huhu....



8 comments:

Liessa said...

salam siti...huhu..sabo jer la yer...klu nisa leh drive dh lame amik kat siti...tapi ape kan daya hubby tak yakin lagi nak bg nisa drive sorang2...huhu...

~Siti Hajar~ said...

cream puff tu blh simpan 5 hr, ok la blh simpan jual esok...ada rezeki adalah siti yer...d/worry okeh

ala siti jgn la xde mood, kasi mood dtg blk...ptg2 nti ok la tu..

mama izzya@idah said...

sabar jela...dugaan...

Nieza Ishak said...

baru dugaan pertama siti,

insyaallah banyak lagi sinar dihadapan siti ...

::Mamalyna:: said...

siti, ai nakkkk....jom chat kat ym....hehhehe

sekamar rindu said...

salam...

harap sabar.....

Ena said...

owyh..camtu ker? alahai ciannyer..
x per la siti.. cream puff tu masih boleh simpan kan!.. yer la.. mesti nak bg yg terbaik buat customer kan!.. tak suke bg yg dah bermalam2 kan!.. tp tak pe.. ena rase ok tu..

Sabar ye!!

~aSHa~ said...

insyaAllah ada rezeki tuk esok...seme habis agaknye esok..amin..smoga sentiasa berjaya dlm perniaagaaan ye..