Apr 14, 2010

Jem teruk..apa siti buat dalam kereta tu????

Salam pagi Rabu semua....
Siti baru jer masuk office nih. Hari ni jalan jem teruk. Especially lepas toll sunway. Tengok gambar kat bawah ni. Gambar ni siti betul2 lepas tol. Berderet kereta. Memang tak jalan langsung kareta.

Disebabkan lama sangat lepak dalam kereta, perut pun dah berbunyi. Alahai....bosan lak tu. Apalagi siti pun bukak nasi lemak yang siti dah tapau kat tepi jalan. Hahahha...apa lagi, makan lah. Dari siti start makan sampai la abis makan, memang kereta tak gerak2. Leh imagine tak berapa lama..huhu...(tapi kan jangan tiru aksi ni yer, berbahaya tau makan sambil bawak kereta..hahaha)

Sedapnya nasi lemak.. Dah abis dah tau, jangan mintak yer.

Ha....ini la punca jalan jem pagi ni. Nampak tak kereta merah kat depan tu. Kereta tu dah rosak kat tengah jalan la. Oooo..sebenarnya ada dua kereta rosak. Satu kereta merc. Tapi siti tak sempat ambik gambar. Takpe la, nak buat camana kan. Nak marah pun mmg takleh sebab benda2 camni memang kita tak tahu bila nak berlaku. Ini time dia, esok lusa time siti lak, mana kita tau kan.

33 comments:

♥ Reen ♥ said...

sodapnyer nasi lomak...
smbil bwe keta smbil mkn....
tp xpe keta x bjln hihihih

firahadifa said...

dear , yg lane dari puchong nk ke damansara ker???

SyidaMislan said...

Patut la pagi tadi kat parking ada bape kerat je kete, jem kat lpd rupanye.ingatkan kita yang dtg opis terlalu awal.hehehe

Ena said...

wahhh.. sempat lagikkk yeh!.. ok la tu kan!.. nanti sampai opis tak yah makan lagikk.. hehehe

ita cutevirus said...

fuuuuyyooo!!!!! terer ar siti... makan nasik lemak sambil drive... ita penah tgk org makan burger or fries sambil drive.. lom pernah lagik tgk org makan nasik lemak..

::Mamalyna:: said...

takpe2...even jem teruk tp perut dah kenyang kan...

dah pos ke barang, jap lagi ejan email alamat ofisler...

~Siti Hajar~ said...

ayoo yoo siti...blh mkn ns lemak dlm kete, sy pun pnh mkn dlm keta tp mkn pizza je, ns lemak blm try lagi...hehehe..

*hati2 tau silap2 tekan brek termakan sudu plk..hehehe

miemiey said...

siti jarang2 org buat ni...makn nasi lemak sambil drive...tapi tu laa jimat kit masa kan...ye laa kita tak leh salah kan org lain kan...dia bukan nak jadi macam tu..kete rosak pagi plak tu time org nk keluar bekerja....

iz-AnN عبداللطيف said...

hahaha...sempat makan nasi lemak tu...bagus2...

ishh ct nak kena saman ni..paparkan no plat kete kita...hahaha

mamalieyna said...

siap sempat makan nasik lomak tuuu..dasyattt! ^_^..eina tak pernah melalui pengalaman camni sbb tmpt kije dkt ngn umah, takyah lalu jln besar pun, tp bila dh pindah nnti,,,herm..camni la gamaknya..kena byk sabar la ye..huhu..

~~*Ummi AFD*~~ said...

uih, sempat lagi mamam dalam keta time jamm teruk... hehe

sal setakat ni kalau jamm teruk kunyah makanan ringan je walaupun masa tu perut bernyanyi riang... hehe

kella said...

bagus..bagus.. masa tidak dibuangkan begitu sahaja! bagus.. gunakan masa sebaik mungkin! sib baik ada nasik, kalo tak melopong je... perut je la yang menyanyi.. alalalala

ibu_Arifa said...

ambaoi..sampai habis sebungkus nasi tu.. sure lam giler jamm tu.. tp okay lah..sampai office perut pun dah kenyang dah..leh terus buat keje.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ahahah siap makan2..sib baik takleh nak bakar kek dalam kete. if tak mau siti duk masak2 dalam tu mentara tunggu jem ok..aahhhahah

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehehe..sempat lg Sarapan tue..:)

Siti said...

Reen: hehehe..tu la..keta tak jalan takpe.

Siti said...

firahadifa: haaaa....lane tu la.

Siti said...

Syida: hahahaa....tu la kalau parking kosong mesti sebab ada jem.

Siti said...

Ena: tu la..jimat masa

Siti said...

Ita: hahaha...tu la..bosan duk menunggu..belasah jer la.

Siti said...

Hajar: leh jadi gakkan..termakan sudu tu..mmg logic la..

Siti said...

miemiey: tu la...kalu kita marah kat org, mana tau len kali jadi kat kita lak..huhu..haru jerk.

Siti said...

Izan: hahahha...siti pun tak ingat no plat keta..tahu..WTN jerk

Siti said...

Mamaliyna: tu la..mmg kena byk sabar..tapi kalau dah hari2 lalu..dah biasa dah

Siti said...

Mamaliyna: tu la..mmg kena byk sabar..tapi kalau dah hari2 lalu..dah biasa dah

Siti said...

Sal: hahaha...tu la..ni kira kasi ebrbahaya gak la...adoiii

Siti said...

kella: siti mmg selalu bwk bekal dalam kereta...huhu

Siti said...

Ibu Arifa: hahaha....tu la..mmg licin tau

Siti said...

rose: sabor jer la nak bakar kek yer.

Siti said...

Lily: hahaha

~aSHa~ said...

sempat lagi makan tu..ehehe

asha kan kalo lapo...selamba je makan tgh drive..tapi bukan la makan nasi..tapi makan roti...kalo time lampu merah tu..kete sebelah kalo dia perasan, lelaki la kan.mesti dia ajuk balik cara kita makan...ahahahaha..malu beb

ermm btw mmg betul tak elok maki2 org yg kete rosak tu.dia pun tak ingin kete rosak kan...betul kata siti...ini masa dia susah..time kita nanti..ha camne...dah la tgh susah hati kete rosak...kena maki lagi..uhuhuhuhu

Fieza79 said...

sempoi toi...sempat makan lagi dlm keadaan jem tu...ee piza x penah la lagi alami situasi cm tu...urmm pape jer la...

Fieza79 said...

sempoi toi...sempat makan lagi dlm keadaan jem tu...ee piza x penah la lagi alami situasi cm tu...urmm pape jer la...