Apr 19, 2010

Chocolate Chips Muffin & Cream Puff lagi

Ni aktiviti semalam yer. Dalam keadaan yang pening2 lalat, s empat la jugak siti buat chocolate chips muffin & cream puff ni.
Muffin & cream puff ni akan siti letak di Restoran Mirdana kat office siti ni untuk dijual. Kalau siti ada kelapangan hari Ahad, siti boleh la buat muffin & cream puff ni. So, kira tak tentu la jualan siti tu. Tengok pada masa & kelapangan yang ada..hehehe.
Kalau ada siapa2 yang nak cuba buat, boleh la belek2 resepi yang siti dah letak sebelum ni yer.

Cream puff

Dah siap letak dalam bekas

Chocolate Chips Muffin

Muffin pun dah letak dalam bekas. Bekas ni siti dapat masa redeem point credit card Maybank.

14 comments:

Ain said...

2-2 feberet ain nie.....

nak jugakkkkk....

mamalieyna said...

waa comei2 ...pastinya sedap ni! ^_^

Siti said...

Ain, leh la cuba buat...ada resepi tu..

Siti said...

Mamalieyna: kena cuba rasa dulu..hehehe

Ena said...

nak sikit lehhhh..
hehe.. tingin la nak makan.. :P

mama izzya@idah said...

rajinnyer...nak tgk resepi ah nnt..terliur plk tgk muffin tu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sedapnyer..
Bestlah klu pandai masak ni kan..
Mcm2 leh buat.. :)

zue @ annaleeya said...

bestla... nak try watla cream puff tuh...

liza said...

bestnya tgk muffin tu..

Siti said...

Ena: nak ker, mai umah siti leh buatkan

Siti said...

Idah: haaaa...tgk la, try godek2 ada siti letak dulu.

Siti said...

Lily: hahaha....lily kalau cuba buat mesti jadinya

Siti said...

Zue: buat la, senang jerk

Siti said...

liza: hehehe...