Mar 9, 2010

Sapa nak set pinggan Snoopy (Corelle) - DAH TUTUP

Siti dapat set pinggan Corelle ni dah lama. Dapat hadiah dari world kitchen. Klik sini tuk tahu citer camna siti dapat hadiah ni yer.
Sampai sekarang la siti tak guna2. Elok lagi tersimpan dalam almari tu.
So, siti rasa macam nak bagi jer kat sapa2 yang nak. Nak wat clearance la.
So, sapa yang nak leh la tinggalkan komen kat ruangan comments kat bawah tu yer. Kalau ramai yang tinggalkan komen siti cabut undi jer.

Siti hanya terima sesiapa yang tinggalkan komen sebelum esok, 10/3/10 kul 12.00pm.

18 comments:

Nieza said...

Salam ct,
mcm berminat lak dgn set pinggan tu hee..heeee

Mana tahu ada rezeki nieza

princess said...

salam ct, sebenarnya nak tgk entry apam mekar color biru tu, sekali bertembung pulak ngan n3 ni... so akak tinggalkan jejak la kat sini...

Ibu Alia Kaiyisah said...

eii..geramnyaa..comell la kak. mcm ni kita pun mau. heheh.

mamalieyna said...

cumel...nak3x..^_^..kira cam cabutan bertuah lah ye..suka2x..^_^

mamaaerish : said...

wah... nak nak nak... suker jer kalo dpt hadiah... hik3... dpt satu pn jadik la... hik3

saveme_zero said...

ct,daku pun nak..cantik tu. mesti anak sy suka

Lynn Nasir said...

salam,

dengan ini saya mencalonkan diri utk pinggan snoopy tu..dan sokonglah saya! (^o^)// ~ terima kaseh..

baiknye hati puan siti..buat le selalu yer..kekekek!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tuan tanah kedaung..pilihla saye..saye nak pinggan yg comel2 tu..wekekkeke...

if dpt..tengs in advance..wekkekeke:-)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah...mmg cantik lah pinggan tue..

Kita pon nak...nak3x.. ^_*

kak ina kl said...

sala..akak pun berminat jika ada rezeki akak..terima kasihlah offer ek..kalau menang boleh akak collect sendiri.

hanin said...

salam

nak jugak kalau ada rejeki

Ena said...

Wahhh..cantek gak tu.. nak jugakkkkkk!!..

hajarus said...

amboi murahnyer hati k.ct nak bg pinggan yang cantik2 tu...

ramai yang berminat ni... hajar nak jg tp xpelah disebabkan ramai yang tingin & sumernyer ade anak2 bg la laluan kat kakak2 hajar ni... ;d

Syuhada Kamal said...

comelnye pinggan snoopy tu!! best gak kalu dapat..hehe..sy join gak la kot2 ade rezeki..:)

Syuhada Kamal said...
This comment has been removed by the author.
Noza said...

dgn ini saya pun nak menjoinkn diri jugak.. hehehe

mummy_ayu said...

salam kenal..cantik..macam nie ayu pun nak..try try, mana tau ada rezeki..ok!

~Siti Hajar~ said...

baiknyer hati siti nak bg...blh buat amal jariah yer..