Mar 26, 2010

Contest: You & Me - Love Forever (Top 7)

Congratulation....Kat bawah ni siti listkan gambar yang dapat masuk Top 7 yer. Hari tu siti cakap nak listkan Top 3 jer kan. Tapi, disebabkan banyak la sgt gambar yang menarik hati & mata siti. so siti pilih la 7 gambar terbaik yer. Terima kasih juga buat juri-juri bertauliah yang membantu siti. Gambar dipilih berdasarkan ketepatan kepada Tema yang siti berikan iaitu kasih sayang & cinta buat selamanya.

Note: Maaf sekiranya siti tak dapat umumkan nama pemenang pada 26/3/10 ni. Ini kerana, siti memerlukan masa yang lebih lama tuk meneliti gambar yang paling bertuah untuk memenangi Contest ini. Tapi jangan risau, siti akan cuba umumkan nama pemenang secepat yang mungkin.


Note: Alahai......selepas baca beberapa komen, siti rasa agak kecewa la sikit. Sebenarnya siti buat contest ni tuk sahabat-shabat siti yang siti sayangi. Just to reward them. Jangan la ada yang cuba nak mengeruhkan keadaan yer. Tuk makluman semua, contest ni siti yang buat k. So, it's up to me to choose siapa yang layak menang. Kalau ada yang rasa tak puas hati siti mintak maaf. But, keputusan adalah muktamad. Segala aduan, komplen, surat-menyurat takkan dilayan sama sekali.

21 comments:

Ena said...

wahhh.. ader lam top 7 tu upernyer.. dah duk lam senarai nie pun dah teruje nie tau.. :)

Liessa said...

Alhamdulillah...ade jugak dlm top 7...tq n teruja gak rasenye...hihi

Anonymous said...

..

Anonymous said...

tidak perlu pening2 kepala utk buat pemilihan,sudah terang lagikan bersuluh..pilih je gambar atuk tua dgn nenek tua tu,lain dari yg lain,gambar2 lain tu dah standard sgt & biasa sgt kite tgk pose2 mcmtu malah yg tak dapat masuk top 7 pun sama hebat dgn yg dah dpt masuk top 7 tu..yg penting juri betul2 bertauliah

♥Azie♥ said...

siti azie pun setuju ngan anonymous..gambar atuk & nenek tue la winner lain dari yg lain..ssh kita nak tgk gmbar mcm tue

Zimah's Depart said...

tahniah kepada top 7..good luck..

anin said...

tahniah sume..sy suke gambar last sekali.. sweet momment..

selamat menjuri ye..

kak siti..ye anin la ni

yaya+frdz+auf said...

saye pon teruja dapat masuk top 7...thanks penganjur... hehe

misz beauty said...

its depend on judges who they love to choose... no matter pict tu biase or tak bagi pandangan orang laen... orang yang masuk contest ni pun juz for fun... menang or tak tak de sape nak terguris... betul x sis siti?? ;-)

gud luck for tp 7... sangat tak sangka pict beauty yang biasa tu bley masuk top 7... =) beauty pun suke pict nenek tua tu... nanti beauty dah tua pun nak amik pict cam gitu but more romantik lah... macam yg sis siti kenal beauty kan... itu pun kalau panjang usia... ;-)

misz beauty said...

oh nak tambah lg... beauty sgt suke pict last tuh... duk tebayang da ni if beauty preggy Mr. Hubby duk wat cam gitu... huhuhuu;-)

Anonymous said...

pendapat sy sekadar renungan bersama bkn utk bertikam lidah,itupun kalu ada sesapa leh kongsi..sbg silent reader sy suke memerhatikan contest2 yg slalu diadakan...

Dalam kite buat sst perkara pasti ada alasan & sbb2nya,wpun just for fun,nk tambhkn kenalan or wat,bukan isu xde sapa nk terguris or bla bla,n itulah gunanya kewujudn juri/hakim dlm sst contest,juga gunanya kewujudan PENILAIAN..kalu x,better guna random.org,senang citer right?

pd sy seme participants dr awal mmg berkisarkn kasih syg,so dlm kes ini penilaian itu seharusnya & seeloknya pd KEUNIKAN & KESPONTANAN sst gamb..sbb MOSTLY gamb2 yg lain tu pose standard & bantuan jurugambar..

sekadar renungan...

Anonymous said...

mazi say: tersentuh hati melihat gambar atuk dan nenek..so touching..
tapi tulah syarat utama, adalah peserta mesti ada dalam gambar kan?
"Letakkan banner contest ini & GAMBAR ANDA BERSAMA SUAMI atau ISTERI atau ANAK2 atau KAWAN2"
walau apa pun, tahniah ya pada top 7! semua berkelayakan! cantik..
go for it!

kella said...

Taniah pada top 7 ya! chaiyyok! :D

Anonymous said...

yup..tp sy ada terbaca dlm ruangan komen setelah ada seorang peserta yg musykil,then pihak penganjur meletakkan syarat bebas plak,x kisah sesapa dlm gamb,nk edit pun boleh,gambar bantuan jurugambar pun boleh...so??

mamalieyna said...

Siti..juri tak diundang ni..suka pic nenek n atok tua tu..sungguh2 lain dr yg lain..susah nk capture moment cenggitu! ^_^..just pendapat..hehe..

fromiris said...

Tahniah.....for top 7... sonok tengok...semer gambar best-best....tak kisah la...sendiri bikin ke, gambar orang lain ker...janji menepati tema.
Lagi pun... Empuya Blog nak kasi hadiah dah cukup bagus.... Caiyok..Caiyok CT...Kita sokong sokmo.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

eh gambar kit ade..tq siti. terlist..
itu gambar candid masa sy bergurau ngan anak..disnap oleh encik suami tanpa sedor..

ape2 pon..semua terletak pada tgn siti..

oh ya, jari org susah nak dicontrol tau ct utk anto msg2 yg berbaur menyakitkan mata n hati.

so ablekan comment moderator. or just buatkan hnya open id sahaj yg blh komen sini.

♥ MAMA ♥ said...

hi,
salam siti..
huhuu kite x tpilih pun ;-( wah wahhh panas tul isu kat sini ek,hihii askummm mama nk mcelah ye ;-)

ini just pendapat mama ye,xde belahkan sapa2pun,mcmni aje la siti,kite ambik seme tu sbg asam garam dlm dunia blogging ni,hihii ok x?dlm dunia ni apa yg kite buat seme akn menjadi phatian masyakarat,chee waah mcm artis la plak mama ni ckp ;-) komen -ve or +ve anggap seme tu sbg sst yg dpt mjadikn kite yg lebih baik & terbaik,hihii..walaupun mama x tpilih pun ke top 7 tp mama terima seme tu dgn hati yg tbuka,ok ler tu ;-) mayb pengomen2 kat atas ni ada sbb2 tsendiri,jgn gado2 ek ;-)

apapun,gud luck pd seme..tp tu la,mama pun suke tul gamb atuk ngn nenek tua tu,terbaek wokk,hihii

wassalam...

zue @ annaleeya said...

panas gak nih siti wei... apepon pandai2 la siti nilaikan... lgpon siti yg anjur contest nih kan... kputusan seme kt tgn siti.... mulut2 yg berbunyi tu, pedulikanlah... wlo pon akak tak masuk pon contest nih, tp akak sokong siti... chayok chayok siti...

akak suke gambar nenek tuh... so sweet....

Naurah Napiha said...

Salam...wa..tercalon..ini adalah contest yg pertama saya joint..alhamdulillah..tercalon ye..xsangka..

Erm..kak siti wat la kptsan yang terbaik..panas gak keadaan dlm contest ni..yang penting keputusan kat tngan kak siti..

Saya dah terpilih sebagai top 7 pun dah cukup teruja sgt..tp bukan nak menang pun..setakat suke2 je..

Yang xberkenaan tu jgn la bg kak siti pening dlm memilih yg terbaik..bagi kak siti ruang tuk memilih..ape2 pun kami sebagai kawan2 blog akan menyokong kak siti dalam mengcontest..xberjaya boleh cube lagi..xgitu??hehehehe..

Terima kasih sekali lagi kerana memilih gambar saye...thanks..

misz beauty said...

we owest support u even tak menang...friend foreva lah kak siti...cheers...;-)

chayok2.... if sempat nak join giveaway plk.. ehehehe;-)