Mar 23, 2010

Ikan Kembung Percik

Waaaa..lama sungguh siti tak posting pasal masakan siti yer. Hehehe...Bukannya apa tau, siti cuma masak yang simple2 jer sekarang ni. Nak post kat sini nanti wat gelak kat orang jer..hehehe.



Ikan percik ni pun versi simple gak siti buat yer. Masak pun dalam oven jerk. Takde masa nak bakar arang bagai..huhu...Layan gambar jer la yer, resepi tahyah la yer...Ramai dah tau buat ni. Semer pakar-pakar masak belaka....:)


6 comments:

Ena said...

yum yummm.. sedapnyer.. bile last makan ikan kembung percik ekkk? ha mase balik kg CNY aritu je.. hu3x.. tetibe jer tingin lak nak makan.. hu3x..

Lynn Nasir said...

salam siti,

ikan kembung ni masak apa pun sodap..i loike :)

p/s: botol susu last week aritu dah sampai, lupa nak kasi tau. nak tanye la..siti steril botol tu pakai apa? sbb kat umah lynn ni sterilizer electric yg produce wap air panas tu. tak silap lynn kat kotak kata jgn kena air panas ke apa..ish kompius..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

siti..kita nak resipi buleh? ehehhehehe

Siti said...

Ena: sama cam siti. kalau tgk je gambar mknan mesti rasa nak makan

Lynn: Botol susu tu siti pakai sterilizer yang sma gak cam Lynn. Siti pernah sterile sekali botol tu..ok jer..

Rose: heheh..nanti ada masa siti letak yer resepi.

nuraarin-life said...

Kadang-kadang yang simple lagi sedap...

kita nak resepi la..nampak begitu mengujakan

iz-AnN عبداللطيف said...

ishhh...ni yang terliur ni...nak sikittt...