Mar 23, 2010

Contest: You & Me - Love Forever (Closed)

STICKY MODE: Until 23 March 2010 (Untuk Entry Baru Sila Scroll Down)

Wah...wah..wah...bukan main yer cik siti (cik ker??) ni yer. Orang lain nak buat contest, dia pun nak buat jugak....hahaha...jangan marah yer...saja nak memeriahkan suasana berblogging ni...

Oklah yer..berbalik kepada contest yang siti anjurkan ni....

Ianya sempena ANNIVERSARY siti & papa yang KE-5 papa 26/3/2010....tak sangka rupanya dah hampir 5 tahun usia perkahwinan kami. Huhu..dah pun dikurniakan 3 orang anak...express tak???hahaha....

Jom kita cek apa syarat2 tuk join contest: You & Me - Love Forever ni yer...

1. Semestinya ia terbuka kepada semua bloggers yang berminat & digalakkan MENJADI FOLLOWER blog Yang Ku Sayang.
2.Buat satu entry untuk contest ini. Letakkan banner contest ini & GAMBAR ANDA BERSAMA SUAMI atau ISTERI atau ANAK2 atau KAWAN2 di dalam entry anda. Seelok-eloknya biarlah gambar itu menunjukkan suasana romantik (untuk yg dah berkahwin yer) atau gambar yang penuh dengan sifat kasih & sayang.
4. Letakkan komen berserta url blog anda di ruangan comments untuk menunjukkan anda telah menyertai contest ini.
5. Tarikh tutup untuk contest ni adalah pada 23 March 2010 (Selasa), 12.00pm. Pemenang akan diumumkan pada 26 March 2010.

Hadiah Misteri akan menanti pemenang yang bertuah!!!!
Jangan lepas kan peluang yer.....

-------------------------------------------------------------------------------------------------

76 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

owh! ada contest, mudah macam ni yang best, nnt ieda buat entry join ek :)

zella said...

alhamdulillah...
semoga bahgia...

salam kenal....

izinkan zella link blog siti ye....
tq...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wow. nak buat kontest juga cik siti..ehehe

insyaAllah if ada gambor yg cung sy join ye..:-)

Siti said...

Ieda: chaiyokkk..chaiyokkk...hehehe

zella: salam kenal kembali..ok

rose: hehe..tu la..gedik gak nak buat contest..
ala byk tu gambor yg cantik2..try cari tgk.

Uda said...

Insyaallah kalau ada gambar yang sesuai, saya join.. kalau gambar ngan anak2 jer boleh ker?.. sebab cik somi tak kasi letak gambar dia kat blog.. malu katanya..

Ena said...

salam.. thanks yer follow blog sy..

teringin juge nak join contest nie.. kene cari picture cam syarat tu lah.. nanti sy wat n3 yeh!

Lynn Nasir said...

salam,

semoga perkahwinan Siti dan suami tercinta mendapat keberkatan Allah swt..dan kekal hingga akhir hayat.

terima kasih ajak lynn join contest, tgh drafting entry ni (^o^)//

kak ina kl said...

salam siti...masalahnya tak ada gambar romantiklah dgn hb...

nas aliff said...

salam..
kak leha..
thx sudi follow blog nas..
hehe..

cam best gak contest neh..
tp nas x kawen lg..
nk letak gamba awek pon xde..
hihi

Nana said...

ok dengan sepantas kilat menjoinkan diri hehehe
salam kenal dari saya nana

http://ibudamia.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

salam kenal...i join contest ni jugak..hehehe

meh la terjah my blog

http://hasroylin.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

Sidratul Muntaha said...

salam
den dah joint
http://iceboxrivet.blogspot.com/2010/03/you-me-love-forever-contest.html

dah follow,xchange link jugak

♥Leily | Ummi Alya Husna♥ said...

salam siti..
menarik gak contest awak ni ye..
mmm, nk tanya..
picca kite je ke..?
kalo somi ngan anak bleh tak?

Noza said...

ct.. Noza pun join jugak tau.. hehe

http://sesuciqaseh.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

~~*Ummi AFD*~~ said...

salam kenal... tq follow blog saya...

rasa cam nak join je... tengok la kalau ada gambar yang bersesuaian, boleh le join... hehe

Zimah's Depart said...

salam...
sy join ek..
sila le jengah..

http://myziemah.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

tq :)

misz beauty said...

sy dah join!!!! ;-)

http://miszbeauty.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

sila lah lawat ye sis..;-)

LYaFRINA said...

ehhh.. ada contest k???
mcm best jer.. nk join...

Syuhada Kamal said...

salam siti..

tadi mcm dah drop komen kat sini..tak taulak nape siti tak dpt..takpela..ni sy drop komen sekali lagi walaupun siti dah dtg cek pun..hhe

http://syuhada-mylife.blogspot.com/2010/03/you-me-love-forever-contest.html

tq..:)

fromiris said...

salam...

Iria nk joint contest gak....dah wat entry...http://fromiris.livejournal.com/

Agak-agak menepati syarat tak??? he he he...gue ni tak berapa reti....

len kali kena tukar ke blogsport plak la.....

Tq...muaaahhh.

mamamiera said...

bestnye.. nak masuk rasanye..
harap2 adalah kerajinan n kesempatan masa nk meng'entry.. siti tuggu lah ye..

Nida said...

sALAM...

Nida ingin mencuba nasib.. semua syarat telah dipatuhi..

http://nisajijah.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

monica said...

hye there..saya join..:)

http://mon2stuff.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

mast said...

Hi Siti
Salam perkenalan..
Saya tgh boring & axde la active sgt blogging..
Tapi dah participated utk contest awak.

Pls review

http://mastmokh852.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

Thanks

z|Ha_J said...

congrat cik siti....

sy dh join...hehe

http://zlhaj.blogspot.com/2010/03/you-me-love-forever-contest.html

anin said...

salam
nk join
http://seindahbayu.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

mamaaerish : said...

yeay.. eb nk join gak... hik3

sudi2kanlah jengok kami yer...

http://mamaaerish.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

(",)

aqis090209 said...

sy join ye...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

siti..kite dah joinggg...
siler la terjah..:-) *wink*

http://rose-lina.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

saya dh join contest ni..

ni url
http://diaryatiqah.blogspot.com/2010/03/contest.html

happy anniversary kak siti

zaidani said...

eii anniversary kt samakan..

disbbkan sama anniversary...sypun joinlah contest ni...

just drop by @my blog...huhu

http://airuzai.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

ita cutevirus said...

so, cik siti...

kite nyer anniversary same tahun.. tp ita nyer bulan 8..

ita da join..
terjah lah yer...

http://ita-cutevirus.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

ibu_arifa said...

salam siti..salam perkenalan..

saya nk join jugak contest yg siti buat ni..
ni link saya: http://ibudalila.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

jemput ke blog yg nnt :)

terima kasih

~dYaHaHa~ said...

salam..nak join..ni url saye..tq ye...

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

emel : amormie007@gmail.com

YanaNuar said...

Saya pun nak join gak contest nih..

Dah ikut sume syarat...Jengah la nanti yek =)

http://yananuar-contest.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

nia said...

SALAM,
SAYA PUN JOIN.

http://diraumiwalid.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

FiDa@aMiDa said...

salam ct

kak mida pon nak join :)

http://amida-dubai.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

UMMU HABIB said...

Salam kak siti.
Sarah pun nak join jugak ek.
First time ni.hehe.

Sarah dah jdi follower, dah bt entry kt blog sarah. nnt silala jenguk ye.

tqqq..


http://habibtajuddin.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

UMMU HABIB said...
This comment has been removed by the author.
arediks92 said...

http://arediks92.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

Hi tuan umh saye dh add link awk kat blog saya, sudi2 la yer jengah..tq : )

mama zharfan said...

salam,

me dh join:

http://suzie284.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

tq!

Ena said...

salam..

ena dah join ye..

http://e-nawanisfan.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

tiny hayyzad said...

salam...

tiny da join...

jemput singgah kat my blog yerkkk

http://hayyzad.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

Naurah Napiha said...

Salam..saya dah pun joint contest ni..sila la dapatkan gambar yg saya masukkan tuk contest ni..tak sabar nak tau keputusan nye..hehehehe...terima kasih...

http://naurahnapiha.blogspot.com/2010/03/jom-join-contest-you-me-love-forever.html

nuraarin-life said...

Salam kenal ye...

Berminat sangat dengan contest ini, aarin doakan kebahagiaan siti suami hingga hujung nyawa..

Terjah bloh aarin

http://nuraarin.blogspot.com/2010/03/contest-you-love-me-forever.html

::Mamalyna:: said...

salam puan siti, saya join contest...ni link saya...

http://ejanblog.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

tq so much!!!

Momma Mia said...

Salam siti,
Me dah join. Jemput terjah nnti kat sini

http://alinalan.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

Nurul + Nordin said...

Salam...

sy dah join..
check ye klu ada yg kurang..

http://noiya.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

E Z. said...

Salams.. sy baru usha blog ni. ni first visit ni... sy join k..

http://mamafaranzara.blogspot.com/2010/03/contest-you-and-me-love-forever.html

Mummy Chubby said...

salam siti...
mummy xpenah join pape contest, so ni nak cuba nasib..hehe...
mummy dh follow & join k.
http://mummy-chubby.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

Asya said...

SALAM SITI.. LYA DAH JOIN NI...
SILA TERJAH YER:-

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

HAPPY ANNIVERSARY DAY!!!
SEMOGA TERUS BKEKALAN HINGGA K AKHIR HAYAT

Masrina binti Alim said...

Salam..
saya dah join contest ini..
sila terjah yer..
http://shadamina.blogspot.com/2010/03/you-me-love-forever.html

Ummi Dania Yasmine said...

Hi, i dah join. Jom check!!!

http://ezna-daniayasmine.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

salam siti..
saya pn dh join!!..

http://lilo80.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

see ya.. ;)

♥ MAMA ♥ said...

salam siti..
mama nk tanya skit sal syarat contest ni,konpius...antara syarat siti ialah "Letakkan GAMBAR ANDA BERSAMA SUAMI atau ISTERI atau ANAK2 atau KAWAN2 di dalam entry anda"

so mama konpius skit ni sbb ada sesetengah tu anto gamb nenek,atuk dll, so layak ke?pastu bape keping leh anto?pastu leh ke kalu gamb tu edit2?pastu leh ke kalu gambo tu photog pro yg tukang ambik?he3 sowiii byk tul soalan,bukanpa at least adil utk seme contestants..


p/s mama konpius nk pilih gamb mana satu ;-)

Zaidah said...

salam siti...zai pun join jugak...silalah check yer...

http://spiderlily-zaidah.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

elyn said...

salam kak siti!! ^_^
elyn da pn join contest ni..
ni link dy :

http://xylenedz.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

Em's Family said...

Salam

saya join juga

http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

terima kasih..

Siti said...

mama: heheh...boleh jer la nak leatk gambar apa pun. asalkan ia melambangkan kasih sayang. nak buat camna ngan gambar tu pun terpulang pada kreativiti...hehehe

La Leeda said...

Silalah terima penyertaan saya ini. :)

http://espritdcorp.wordpress.com/2010/03/22/you-me-love-forever-contest/

- Suraya - said...

Terimalah penyertaan saya.....

http://suraya78.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

LisaVsKhusairi said...

ok..dh join,,,,http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

yaya+frdz+auf said...

hai...salam kenal...

nak join gak..hehe

http://yayafrdz-mylifechapter.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

thanks

Liessa said...

Salam kenal...sy nak join ye...saat2 contest dh nak tutup nie...harap2 leh trima...

ni link sy:
http://li3ssa.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

harap klu ade2 boleh bgtau ye...Tq..
N happy anniversary...moga kekal hingga akhir hayat...

Mummy Chubby said...

siti, TQ trime penyertaan mummy nih...huisshh ramai tol memyertai ek..xpela, percubaan pr1 mummy...sume picture kasih sayang sgt cool..wish all gud luck!

liza said...

Salam singgah.

salam perkenalan..


saya join contest ni ye..

jenguk2 la...

http://ejau.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html


tqvm.. :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

huhuhu, masih x appear lagik picca kami..

kella said...

saya dah jadi follower! nak join gak nih! harap2 sempat la... sampai 12 pm hari ni kan? cepat.. cepat..

kella said...

ni link saya ya... tq..

http://kellazule.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

♥ MAMA ♥ said...

salam..
mama pun nk join ye, ni entry mama, nnt pn siti kite check ye ;-)

http://myprecious07.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

slm menyambut anniversary yg ke 5 buat pn siti & suami,semoga kasih syg kalian berdua bahagia & berkekalan sehingga akhir hayat,aminnn

AshAnas said...

Salam, maaf sy submit sgt2 last minute... skrg 11.10am, 23.03.2010, hope entry contest sy diterima...

http://ashrafshaakira.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

mcza said...

Salam..sy pun nak join

ni link saya
http://salam43v3r.blogspot.com/2010/03/contest-you-me-love-forever.html

'NuReeN' said...

ala dh closed.. why saya lmbt.. ruginyerr.. nti wat lg ekkk

joegrimjow said...

alamak
da abes da
ermm

Sue said...

sy tgl jejak dulu... kalau sempat sy join yer.. salam perkenalan :)

Qistina's Collections said...

Jom join contest @ Qistina's Collections ;)
http://www.qistina-collections.blogspot.com/