Mar 4, 2010

Giveaway From New Zealand

Yahoo..nak join Giveaway lagi..kali ni dari Nida yang nun jauh diperantauan...Happy Belated Birthday Nida.

Sapa2 yang berminat jugak nak join..leh gi jgk kat blog Nida yer..hadiah2 menarik pun ada ditunjukkan kat situ...jom sama2 skodeng.

Siti copy paste syarat2 yang Nida letak kat blog dia :

1. Perlulah@wajib menjadi followers blog ini.
2. Letakkan blog ini dalam blog list anda.
3. Kalau rajin buatlah entry dalam blog anda tentang "giveaway" ini, KALAU TAK BUAT PUN TIDAK MENGAPA.
4. Perlulah@wajib meletakkan banner di atas di sidebar blog anda (di'link'kan ke blog ini).
5. Tinggalkan komen dalam entry ini yang menyatakan anda berminat untuk menyertainya.
6. Tiga cabutan bertuah akan dilakukan.
7. Tarikh tutup akan diberitahu kelak.

3 comments:

Ena said...

Salam..

sy pun ader dpt jemputan join giveaway nie.. tp lom buat lg.. hu3x..

btw, gd luck ye!

Siti said...

ena: jom la join..heheh..senang jer

Nida said...

Salam Siti..

Nida dah review.. cuma tak nampak pula banner di sidebar.. :)