Mar 5, 2010

Shopping @ Mom's Little One

Semalam siti gi Mom's Little One (MLO) kat Bandar Putra Permai. Huhu..teringat masa siti pantang dulu. Siti siap suh kawan siti yang duk kat bukit beruntung orderkan barang kat MLO ni. Sekali tu kawan siti cakap, MLO ni kat umah siti jer. huhu...Apepun sekarang ni kalau barang2 tuk breastfeeding tak cukup kat umah tu, senang jer siti nak terjah MLO ni.



Niat di hati semalam nak beli storage bottle ni sebab kat umah dah tak cukup. So, beli la 12 bijiknya. Setakat ni kat umah ada lebih kurang 40 biji botol.

Bila dah masuk kedai MLO, terfikir lak nak beli something yang leh tambahkan susu badan. Pastu, Kak Rita suggestkan makan pil asi ni. Dia cakap cepat sikit kesannya. Baru try makan semalam. Nanti siti update kesannya yer.


Tak abis lagi membeli, siti ternampak la kat kedai MLO tu ada lak jual baju2 muslimah. Terberkenan lak ngan baju ni. benornya banyak yang berkenan, tapi poket tak mengizinkan..huhu....

P/S: gitu la perempuan..tak abis2 ngan shopping..niat nak beli satu barang..dah jadi dua..tiga lak..huhu...

7 comments:

Ena said...

Banyaknyer storage dia..

mamaaerish : said...

byknyer storage.... tringat eb dulu... x cukup2 susunyer... sehari jer aerish minum 6-8 btl susu (4 oz) ms office hr... balik tuh lak trus jer bf dier sampai la pagi esoknyer sbelom gi kerja... kalolah eb leh simpan 40 btl skaligus gitu... bestnyer....

tapi alhamdulillah la walopn aerish dh 14 bln... dier msh bf lagi... (",)

Siti said...

Ena: start dari dlm pantang siti dah simpan stok.

eb: wafi skang menyusu 16 oz sehari masa kat umah bbsitter..lepas tu mlm kul 9/10 baru dia nak susu balik..so, sempat la siti pum lagi sekali kat umah..cukup la tuk bwk esoknya ke rumah bbsitter.

Hezesuze said...

name pun prempuan kan...
kekadang cdang nk beli barang len
tp berkenan n nampak brg yg suke twos beli....huhu

Lynn Nasir said...

salam,

suka tul nyopping ek..lynn ni pakkal lah duit dicatu, kalo tak mau bengkerap..

mamalieyna said...

banyak la storage dia..best tuu..

hehe soping mmg best!^_^

Dr Yati said...

kak yati pun selalu shoppping barang2 BF kat MLO nie..bestla ct, rumah dekat ngan MLO...kak yati terpaksa beli online....