Mar 12, 2010

Gulai Daging Cincang (Tetel)

Ni lauk siti masak tuk dinner hari apa yer. Lupa dah hehehe....teringin sungguh nak makan ni. Balik kerja singgah pasar malam, terus beli daging cincnag ni..Sekuali gak la siti masak. Suka ratah gitu daging dia yang liat2 tu. Resepi takyah la yer..Ramai dah tau camna nak buat gulai. Tapi kalau nak tau gak, klik sini
Pastu siti makan nasi ngan lauk2 tambahan kat bawah ni. Huhu....sedap sungguh la. Sampai bertambah2 la makan tu. Camna nak kurus nih...huhu.

Telur Masin

Celur jantung pisang cicah ngan Budu

9 comments:

Lynn Nasir said...

salam,

aduyaii...leleh dah ayaq lioq...aduyaii...

misz beauty said...

gulai tu mcm maveles je kak siti.. ngan telur masin tu lagi... adoyai!!! beauty da la tgh diet ni.. huhuuu=D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Nampak sedap lah gulai tue..YUMMY!!

mamalieyna said...

sedapnya menu ni siti...^_^..terliur dh ni weeeh..!!

Jiejah @ Iza said...

fuhhhhhhhhhhh lama x bertandang sini , sekali masuk dijamu ngan gulai pebret pak huhuhu ;-))

Uda said...

amboi sedapnya.. ketiga2 menu yang ada super kick .. ni kalau mkn mesti bertambah2..

~aSHa~ said...

bab cicah dgn budu tu tak leh tahan...perghhh syedappp

Yan said...

mmg menyelerakan...
celur jantung pisang tak penah rase lg..
tp gulai..telur asin ngan budu pn dah cukup marvellous dah tu

Siti said...

Lynn: heheh..siannya...meh ambik sikit

Beauty: favourate siti tu..

Lily: leh la buat..mmgs edap la

Mamalieyna: hehe...jom kita makan sama2 yer.

Jiejah: tu la..lama tak nampak jiejah...jiejah pun msks edap2.

Uda: mmg bertambah2...ni yg tak kurus2

asha: mkn budu gak yer..

Yan: jantung pisang mmg best tau...leh tambah susu badan lagi.