Mar 28, 2010

Contest: You & Me - Love Forever (Pemenangnya adalah...)

Akhirnya..pemenang telah diketahui. TAHNIAH buat Ena kerana telah berjaya memikat hati juri dengan gambar yang yang begitu UNIK sekali.
But, buat 6 lagi peserta yang lain. Jangan sedih yer. InsyaAllah siti akan sediakan hadiah saguhati buat anda. Senyum sikit k!


Hadiah yang bakal Ena terima adalah:

Red VR Round J/Box by Lovely Lace..and

Tiger Lily Fragrance Sachet by Lovely Lace.

Untuk Ena & 6 lagi yang terpilih dalam Top 7: Tolong emailkan nama & alamat ke email siti, ctmysara82@yahoo.com. Siti akan cuba untuk menghantar hadiah secepat yang mungkin.

11 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah Ena...

Besttnyer..

Gambar tu mmg sweettt!!!

LYaFRINA said...

Tahniah...
mmg pak cik n makcik tu in love 4ever...
Tahniah....

**Hadiah best.. dr lovely lace lg...

misz beauty said...

congrats winner.... love is owest around... may Allah bless them... dan bertemu di syurga insyaAllah...;-)

~Siti Hajar~ said...

tahniah tuk kak ena...mmg patut gambar tu menang...

tahniah jgk tuk kak siti sbb buat pilihan yg tepat..

Ena said...

Hah? betul ker nie? Uwaaaa...... cam x caya jer.. Hu3x..
Thanks ye... sudi kasi can kat ena merase erti kemenangan!..
Cam mimpi pulakkkk!!!.. ^_^
siti,nanti ena emailkan ye!..

Naurah Napiha said...

salam..tahniah...memng sweet sgt..suke gak dpt sagu hati tuk contest nih..sebab pertama kali join dah msuk ke top 7...mekasih bebanyak..huhuhu..

~aSHa~ said...

wah tahniah ena...mmg nampak kasih sayang sejati tul gambo tu..

siti...sebelum2 ni sha tak leh nak letak komen..kat ofis je boleh.kat lappy umah..bila bukak tmpt komen..terus blank..byk kali try ni...

kat ofis ni tak dpt nak singgah2 lama....

tata...

Liessa said...

salam...tahniah pd pemenang...waaa sonok nye klu dpt loving sampai umur kita cam ni...siti, sy nye alamat nnt sy emelkan kat emel awak ye...nnt tgk emel ye...

kella said...

tahniah... sweet gambar tu..
tahniah juga pada 6 lagi peserta..
tak lupa juga pada pngajur yg menganjurkan contest best ini! tqtq..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tahniah mek na..kepada pengkalah..coba lagiye.:-)

Syuhada Kamal said...

tehniah wat ena!! mmg sweet sgt pic tu..sgt menyentuh hati..:)