Mar 15, 2010

Maaf..Penerima Set Snoopy akan dumumkan esok

Huhu..nak mintak maaf pada kawan2 yang menantikan pemenang cabutan bertuah tuk set Snoopy tu yer. Siti tak dapat nak umumkan hari ni sebab siti tak sempat nak buat lagi cabutan bertuah tu. Semalam balik dari kampung penat sangat. Tak larat nak wat apa2 dah.
Plan nak tengok final badminton pun terkubur sebab awal2 dah zzzzzzz.
InsyaAllah..kalau takde aral, siti akan umumkan esok yer....

P/S: Bila dah berjanji, rasa ralat sungguh bila tak dapat nak tunaikan.

2 comments:

mamalieyna said...

takpe ct..janji ct dh kuarkan n3 penjelasan camni, kira memadai lah..orang akan faham..^_^

wahh bertambah2 debaran..ekeke..

Ena said...

alamakkkk.. terlepas lah.. dok lam draf jer.. cari2 picture yg menarik tp nan jumpe lah picture yg berkenan di hati.. huk3.. terlepas sudaaaa...