Mar 8, 2010

Jannah With Her Birthday Cake

Akhirnya, siti buat jugak kek untuk Kak Long walaupun tak cukup bahan. Frustnye la siti bila weekend hari tu 2 kali siti pergi Bake with Yen kat Puchong, tapi tutup. Entah nape entah..agaknya memang dah tutup terus kut kedai tu. So, siti buat jerr la kek ni guna apa yang ada jer kat umah. Terkilan gak sebab siti plan nak buat kek Barbie, letak edible image tu sebab Kak Long suka sangat ngan Barbie. Huhu..takpe la Kak Long, lain kali ibu buat yer kek Barbie.

Kek ni siti bawak gi umah BBsitter jer sebab kalau kau umah bukannya ada orang yang nak makan. Kat umah BBsitter ramai sikit budak2 + anak BBsitter lagi.

Kak Long seronok sangat dapat kek. Ayat dia kalau siti buat kek " Terima Kasih Ibuuuuuu"....

Batrisyia pun nak interprem..Takpe Kak Ngah, next month Kak Ngahnye turn lak yer.

9 comments:

~Siti Hajar~ said...

salam kenal...comelnya anak2..sebaya anak2 sy jer...kek tu nmpk sedap jer..hape bday 2 kak long..smga besar chat & kuat..

Ena said...

Cantek lah kek tu.. bile lah sy nie nak pandai & rajin buat kek.. hu3x..

cam twin pulak sekli pandang.. hehehe..

Uda said...

pandai la siti buat kek.. saya selalu kantoi kat aising tu.. pernah dulu buat kek besday kat abg iman.. siap patah pisau bila potong.. sebab aising keras cam batu...

zella said...

alahai....comelnyer kek...
muka dua2 beradik ni same la...
cam kembar plak... ;)

Siti said...

Siti hajar: terima kasih sbb wish bezday kak long. nanti siti sampaikan..

Siti said...

Ena: huhu..biasa jer kek tu...
hehe..mmg ramai yg ckp cam twin..kdg2 siti iyakan aja.

Siti said...

Uda: takda la pandai sgt. buat tuk anak2 leh la.
yg ni pakai butter cream..senang jer nak buat

Siti said...

zella: terima kasih..hehe..ramai yg ckp kembor...ok jugak la kan..

mamalieyna said...

syok la jannah tu dpt kek..setahun sekali dpt besday kek kan..mesti happy! ^_^