Mar 24, 2010

Contest: You & Me - Love Forever (Full List)

STICKY MODE UNTIL 24/3/10 - New Entery please scroll down

Terima kasih kepada semua yang telah turut serta melibatkan diti dalam contest yang siti anjurkan. Buat rakan-rakan yang telah menyertai Contest: You & Me - Love Forever, sila semak gambar masing-masing yer. Mana tahu kot2 siti terlepas pandang penyertaan anda. Sekiranya gambar anda tidak ada dalam senarai, sila inform siti secepat yang mungkin di ruangan komen.

Penyertaan yang siti terima agak menggalakkan, semuanya cantik2 belaka sampai siti pening kepala nak buat keputusan. Nampaknya siti perlu mencari juri-juri yang bertauliah tuk mengadili gambar-gambar yang diberi. InsyaAllah siti akan umumkan Top 3 sedikit masa lagi. Hanya seorang pemenang yang akan dipilih. Harap Maklum.

12 comments:

LYaFRINA said...

waaa.. siti.. boleh tbeliak mata ni..
semua nya bg picas2 y bgus2 blake...
tp lya suka sgt2 tgk pic dr ENA... yang pak cik cium mak cik tu.. so sweet la... walaupon dah tua,,, tp still romantik.. suka sgt y tu..

Ena said...

semua picture cantek2 la.. ^_^

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hikhikhik..
tercalon jugak!!!

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

aduss...yg koin semua tempek oic yg cantik2 lagi menawan...nampak gaya cam kalah je ni hehehe..tkpe join just suka2 je..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wehoo..pic kami ade situ..
wah..semua lawa2..cam takde arapan je nih..
huhu

mamaaerish : said...

eb ader yang...

mak ai gambo2nyer... loving2 gitew... eb ngan aerish jerk yg terbeliak biji mata... ha ha ha... ntah pepela eb nih... aduyai...

pe pe pn gd luck sumer... (",)

misz beauty said...

next time beauty pun nak antar pict collage2 lah... baru banyak ckit pict yg masuk... ihik ihik... neway thanx sis siti menerima penyertaan beauty...;-)

mamamiera said...

alah.. xsempat zai nk wat entry kak..
zai igt tutop tgh mlm ni..
lain kali wat lg ek.. ;(

Momma Mia said...

alahai piccas atuk & nenek tu sweet sgt laaa...

thanks siti for having the contest

Nana said...

gambar saya xde la...huhuhu....

kella said...

tahniah sebab menganjurkan contest spt ni! semua gambar pon cantik2.. semua pon pemenang...
sesape yg bjaya tu tahniah..

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

nice blog