Mar 19, 2010

Ting Tong: Keputusan Cabutan Bertuah

Yuhuuuu..mesti ramai yang duk tertunggu-tunggu keputusan cabutan bertuah tuk Set Snoopy tukan. Maaf dari siti sebab lambat buat cabutan bertuah ni. Entah la...macam-macam halangan yang berlaku.

Tapi, alhamdulillah..akhirnya siti berjaya gak dapatkan pemenangnya.


Seperti yang rakan2 semua tahu siti dah buat cabutan yang pertama, tapi tak disahkan sebab satu nama tertinggal. Pastu malam yang kedua tu siti nak buat, papa lak tinggalkan kamera kat office, so siti terpaksa tangguh lagi.


Kat bawah ni adalah proses cabutan bertuah tuk malam ketiga...


Ni la senarai nama yang siti buat. Harap kali ni takde yang tertinggal yer.


Kak Long dah siap sedia nak cabut satu nama.

Dah dapat satu. Tapi belum pun sempat kak long bukak nama tu, siti dapat call dari kampung pasal kematian nenek siti. Terus kelam kabut siti suh kak long simpan semula sebab siti kena kemas baju.huhu....so, batal lagi.


Lastly, siti buat gak cabutan bertuah ni malam semalam masa baru sampai dari kampung. Masa ni dah kul 12 malam yer, anak2 dah tidur pun. Tapi, siti taknak hampakan rakan-rakan yang dah lama tunggu keputusan ni. Siti terpaksa la cabut sendiri satu nama.

Dan akhirnya...penerima set pinggan Snoopy adalah seperti yang tertera di bawah yer. Tahniah siti ucapkan buat Hanin. Buat rakan-rakan yang lain, jgn kecewa yer. InsyaAllah kalau ada rezeki, lain kali siti buat lagi cabutan bertuah ni yer.


To Hanin: Tolong contact siti tuk tuntut hadiah ni yer. leh email siti, ctmysara82@yahoo.com.
Siti tak pasti lak leh courier ker tak. Risau jer takut pecah. Kalau boleh, Hanin mai ambik kat rumah/office siti yer.

10 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

aikkk bila masa adanya cabutan bertuah ni...tak sempat nak join...uhukss...tak pe...takpe...nanti siti join cabutan bertuah izan ek... model aircraft to let go...tunggu berita dari izan...daaa

♥Azie♥ said...

TAHNIAH...

Ena said...

Tahniah yg telah bertuah tu ye..

ena dah join contest tu semalam ye.. ehehhe..

~Siti Hajar~ said...

tahniah pd pemenang...nti siti bt lg eh..hehehe

♥Azie♥ said...

NAK JOIN KER?LEH LA KITA G BERDUA..SITI BG EMAIL SITI HANTAR KAT AZIE AZIE_9874@YAHOO.COM

Ibu Alia Kaiyisah said...

tahniah hanin..

tuan umah, nnt buat contest lg yek!. hehe.

hajarus said...

tahniah pada yang menang.. ;d

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tahniah kepada pemenang..
kepada pengkalah..cuba lagi lain tahun..agagaga

Lynn Nasir said...

salam siti,

kurier ada insurans, biasanya diorg jaga elok.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah kepada pemenang!! :D