Mar 25, 2010

Tempat Makan kat Opis..huhu

Huhu..tgk gambar kat atas tu. Tu lah tempat siti selalu lunch masa kat opis. Siti ni memang lunch sorang2 jer sebab siti sorang jer staff perempuan kat sini. Takde geng la nak ajak makan. Dulu ada gak kawan kat opis lain. Sekarang ni dia dah pindah. Tinggal la daku sorang. Nak makan kat kedai sorang2, lagi la tak best. Nanti orang duk tengok jer (perasan lebih).

Tapi, bila boss takde kat opis, siti makan jer kat meja siti..depan PC. Sambil makan sambil terjah blog orang. Hahaha..bila boss ada segan nak makan depan PC. Kang dia terliur lak tgk siti makan..hahaha..macam-macam.


Sambil makan, sambil membaca k. Bukan apa, bosan tau makan sorang-sorang.

12 comments:

~~*Ummi AFD*~~ said...

sama la aka, sal pun tiap2 hari makan sorang2... huhu

tapi sal makan kat meja... hehe. sambil makan sambil mengadap PC...

LYaFRINA said...

uhuuu.. byknyer stok milo utk siti tu...
untung2... hehehhehe.. tp ok gak rht kat ofis jer.. kdg2 kuar rhat pon xckpt dlm masa 1 jam.. dgn jame lg... lya plak, biasanya rht pg mmg kuar dgn geng2 ofis.. time rht t/hari biasa duk ofs je.. mkn kat meja msing2.. hehehhe.. kt cni punya pntry dkt toilet.. x sesuai.. tp, bila da siap ofis bru ok la kot..

**siti camner pgalaman menjadi bunga sekuntum dikalangan kumbang2 di ofis?? msti best kan... msti dia org akn lbh prihatin..

Nana said...

Siti, samala kita selalu lunch sorang2 walaupun ada membe2 pompuan kan, tp diorang tu suka sgt g makan kedai mamak, saya ni dah ka xbrape nk makan kedai mamak, klw bekpes makan roti canai tu ok la
Lg satu kt area office saya ni makanan mahal gile..nasi goring kampong RM5 tu blom masuk air, tu pasal saya jarang2 lunch & selalu bawa bekal mak masak pagi2 hehe…kdg2 tu rasa nk lunch kt luar baru la kuar, tak pun tapau je makan depan pc heheh

iz-AnN عبداللطيف said...

la...sian siti...naper tak ajak izan...kalu idak, bleh saya temankan...ihikss

zue @ annaleeya said...

samela dgn akak.. akak pon lunch sorg2 jer... mmg tak kuar mkn kt luar pon... kuar gi tapu jerk, pastu balik mkn dpn pc... same mcm siti, smbil mkn gi terjah blog kwn2... hehehe...

MRS. K said...

alolo.. cian die.. meh la datang sini kite makan sesama..hehee

~Siti Hajar~ said...

Siti srg je pmpuan kat ofis tu...bunga dikalangan kubang gitu..

bila srg2 ni segan gak la nak mkn kat luar kan..tp mkn srg2 lg aman, xde la gosip2...lps mkn trs wat keje..

hjr ni kalau best frenz xdtg dah xtaw nak mkn dgn sapa, kdg2 sggp xmkn sbb xde geng..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alorr siannye..meh sini makang ngang kite..wekekek

haih kat dapuq pon ade komputer ke mak iti?

syida said...

wah, heavy breakfast tu....merangkap lunch skali ke?heheee...

~aSHa~ said...

byk nye stok milo dia..

mesti bos sayang kan kat siti...ada ruang khas lagi

z|Ha_J said...

lps ni sy nk mkn sorg2 plak... rs org xnk kwn ngan sy dah... x tau apa salah... selalu hari2 ajak sy p mkn...
skang.... ader kot salah sy kat diorg.. huhuhu

Siti said...

Umi AFD: Sal, haaa..sama yer..siti dulu pun mkn ngadap pc..tapi skang mcm dah segan la kalau boss ada.

LyaFrina: heheh..tu refreshment tuk budak2 opis. siti yang beli pakai duit opis. hahaha..gunakan sepenuhnya.
Ok la..walau sorang ejr prempuan. semer respect...hehehe...

NAna: haa..siti pun kalau lunch tak suka kedai mamak..kaqlau takat mkn roti canai..ok la.isk..mahalnye harga mknan..huhu.

Izan: Alahai..dekat ker opis kita..kalau dekat..leh dah siti ajak ni.

Zue: hehehe...sama gak yer.

Mrs K: dekat yer..kang datang sungguh kang..hehehe

Hajar: untung hajar ada gak bestfren yg dtg..huhu

rose: hahah..opis siti mmg byk komputer yg tak dipakai..hari tu pun ct dah ambik 3 bijik wat balik umah.

Asha: hahaha...takde la sayang pun..kalau sayang..kena bagi bilik cantik2..

zlhaj: biasa la manuasia ni..kdg2 berubah..kalau tak puas hati bagi tau jer la terus kan..apa susah.