Mar 11, 2010

Cabutan Bertuah (Snoopy set): Pemenang dah diketahui...TAPI....

Semalam balik rumah semangat siti buat cabutan bertuah tuk penerima Set Snoopy tu. Semua yang tinggalkan komen kat entry tu layak tuk masuk cabutan bertuah tu. So, kita tengok prosesnya.

Kertas undi dah siap dilipat.

Heheheh...Kak Long adalah orang yang dipertanggungjawabkan tuk cabut undi sambil diperhatikan oleh pembantunya, Kak Ngah..hehehe

Ok...dah dapat satu nama.

Penerimanya adalah....uik...nama tak nampak.....huhu...

Kenapa yer siti tak tunjukkan nama penerimanya. Sebabnya adalah....cuba perhatikan list nama kat atas. Huhu..siti tertinggal satu nama. List ni siti buat sebelum balik dari kerja...kat opis. Siti dah semak & rasanya confirm semua nama dah ada.
Tapi semalam masa nak cabut undi, siti rasa tak sedap hati. Tapi siti buat la jugak sebab nak umumkan pemenangnya hari ni.
Bila sampai opis hari ni, siti cek semula list nama tu. Huhu..sah la siti tertinggal satu nama...
Ampuuuunnnnnn yer Rose, siti tertinggal lak nama Rose dari list ni. Memang betul2 tak perasan.

So, disebabkan kecuaian siti sendiri...siti mintak maaf yer. Nampaknya siti terpaksa buat semula cabutan bertuah tu untuk keadilan semua pihak.

P/S: Siti hanyalah manusia biasa. tak lari dari melakukan kesilapan....

NOTE: Penerima set pinggan Snoopy akan diumumkan pada hari Isnin, 15/3/10 kerana siti akan pulang ke kampung esok.

12 comments:

~Siti Hajar~ said...

xpe xpe kami tunguuuu...

~~*Ummi AFD*~~ said...

camna boleh ketinggalan keretapi nih... huhu

tak sempat nak join... tak pa la, gud luck kepada yg lain2... hehe

zella y said...

nk blk kmpg....??
drive carefully....

Noza said...

hahaha.. saje nak bg org berdebar.. sape la yg bertuah tu ekkk..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

huwwwaaa...nama sy takde...:-((

Ibu Alia Kaiyisah said...

sabar aje la kak. haha. saja lah tu nak bg kita semua debar-debar. ;)

mamalieyna said...

hehe..kasi suspen saja..^_^...takpe2 kami sedia menanti! sian rose kan..hikhik..

mummy_ayu said...

suspen jer...

Syuhada Kamal said...

tertinggal lak ek..takpe2 wat semula..kesian nama yg tertinggal tu..hehe

saveme_zero said...

xpe...kami tgu..hehe

hajarus said...

suspen ni..
wow excited hajar nak tunggu ni.. hehehe...

Lynn Nasir said...

salam siti,

kekekke..macam-macam hal (^o^)// kiutnye anak2 daramu itu..