Mar 16, 2010

Konvokesyen Adikku

Peristiwa dah lama berlaku tapi belum sempat siti abadikan dalam blog ni.
Tahniah buat my only sister, Siti Radiaton Adawiyah kerana telah berjaya menamatkan pengajiannya, Izajah Sarjana Muda Pengurusan & Pentadbiran Tanah di UTM, Skudai. Angah bangga dengan adik kerana telah berjaya dengan cemerlangnya.
Now adik tengah menyambung pengajiannya ke peringkat PHD. Angah doakan semoga adik berjaya dalam apa jua cita2 yang diidamkan. Amin.
Layan gambar jer la yer....tak sempat nak citer panjang2.
Bergambar bersama seluruh ahli keluarga. Family siti tak ramai. Cuma ada ayah, mak, abang, siti & adik.

Adik & ayah

Adik & mak

Adik & abang

Adik & siti. Mas ni siti tengah pregnantkan Wafi (6 bulan). Sungguh tembam mukaku itu. huhu...Kena pakai mask tau time tu sebab virus H1N1 sgt serius masa tu. Tapi siti takleh pakai lama2..lemas & rimas.

Bergambar di main gate, UTM

Lepas dah habis konvo, kita makan2 lak..Semua dah lapar. Ada orang belanja tau hari tu. Sapa yang bakal nak jadi menantu kena belanja tau..huhu....(rasanya dah putus kut skang nih..hahaha)

8 comments:

noy said...

congrats :)

Ena said...

Wahhh.. Tahniah!!
bestnyer dah sampai ke peringkat PHD.. terase kerdilnyer diri ku ini yg dah sedia kerdil nie.. uwaaaa... x per2 amik semangat nak sambung belaja gak nanti.. hope akan terlaksane.. bilekah?hu3x..

LYaFRINA said...

waaa... congrats!!!!....
PHD tu... harus dibanggakan...
uhuu.. lya pnah study kat UTM course Architect.. tp x smpat habis.. mula2 extend.. last2 bhenti.. sbb time tu lya lumpuh n skit.. dh la jauh.. mmg sgt2 sedih.. pttnya 2006 dh grade..
Tapi, blik jer trg lya trus samb gak blajo.. dkat dgn family.. sng..Tp course maritime(perkapalan)..

mamalieyna said...

tahniah! semangat waja adik meneruskan pengajian eh! all the best to her! ^_^

mamamiera said...

tahniah buat adik siti!!
all d best to her..

MamaCira said...

tahniah Siti Radiaton Adawiyah !!
seindah namanya..
sejuk perut ibu mengandung
tak sia² mengasuh dari kecil..
dah besar dapat mangharumkan nama mak abah..
semoga berjaya dalam hidup ini~!

mamaaerish : said...

congrats... (",)

Nana said...

tahniah buat adik siti
all the best yea