Aug 19, 2009

Hadiah dari World Kitchen

Huhu..benornya siti kepenatan hari ni. Baru masuk office setelah bercuti dua hari sebab attend konvokesyen adik kat UTM, Skudai. Kepala pun dah ting tong sikit ni + rasa sakit tekak. Tapi seperti yg dijanjikan, siti tayang gak la hadiah yg siti menang peraduan dari World Kitchen tu.

Ni kali kedua siti siti masuk peraduan dari World Kitchen ni & kali kedua gak la siti menang. Sebab apa leh menang yer? Sebabnya peraduan dia senang la sgt. Kalau kita rajin confirm leh menang. Peraduan yg siti masuk ni cuma wat survey (jawab soalan yg simple sgt, takyah fikir2) & bagi diorg list email rakan2 tuk diorg forwardkan email mengenai Wold Kitchen. Tu jer...mudahkan. Kadang2 diorg wat peraduan main game. Tu pun mmg senang sgt2. Game budak2 jerk. Tapi siti memang malas nak main game tu. Peraduan diorang berterusan tau. So, kalau sapa2 yang rajin & nak menang hadiah macam siti ni, leh gi kat laman web diorg http://www.worldkitchenasia.com/ap/aboutus.aspx, pastu klik kat Contest/Promotion. Tapi kena register dulu baru lah leh masuk peraduan tu. Kalau tak silap siti game diorg kali ni main susun2 puzzle. Siti tak minat sngat main2 game nih. So, Selamat mencuba tuk sapa2 yang nak masuk peraduan tu yer.

Kalau masa first time menang hari tu siti dpt dinner set Correle worth USD 60. Kali ni lagi mewah hadiahnye. Jom cuci mata tgk kat bawah ni. Semuanya ni kalau tak silap siti la harga dia dlm USD 218.

Tengok la hadiah dia, berkotak2. Siti siap bawak troli masa nak gi ambik tu. Hehehehe.

Bila dapat baking set ni kan, hati duk berkobar2 dah nak beli oven. Tak sabar nak berbaking. List pertama nak buat lasagna. Hehehhe...


Pastu dapat lak dua kuali pyrex ni. Memang idaman hatiku sebab siti lum pernah ada lagi nonstick pan camni. Kat umah pakai kuali biasa tu jer. Lepas jer dapat kuali baru ni, yang lama terus siti simpan...hahahahha...jahat sungguh.


Last sekali siti dapat set pinggan corelle ni. Setiap satu pinggan ada 2 set. Cukup la tuk Kakak & Adik.
Cuma tak best sikit sebab gambar karton snoopy tu. Tapi memang cute la. Set ni takde jual kat Malaysia yer, yang ada cuma kat Korea jerk.

5 comments:

hajarus said...

wah.. kak siti menarik sangat la hadiah2nyer... banyak plak tu... betul ker k.ct peraduannyer mudah sangat... sangat teruja nak masuk gak niiiiiii...

Siti said...

hajar: a'ah..mudah la sgt2..cuba la..kalau rajin kan..mmg leh menang la..hehehe

Siti said...

hajar: a'ah..mudah la sgt2..cuba la..kalau rajin kan..mmg leh menang la..hehehe

adda said...

wah best betul hadiahnye.. sangat pemurah world kitchen ni yek.. rezki nih

Tyha said...

Puas hati dahkan? hehehehehe...kalau dah dpt free apalagi sila guna..jgn simpan...;).Kuali akak yang lama pon dlm proses nak simpan...sebabnya tetiba plak dia buat hal...goreng ikan jadi melekat.