May 5, 2010

Tak sabar nak balik kampung

Cepat la masa berlalu. Siti dah tak sabar nak balik kampung ni. Terasa lama dah tak jumpa mak. Last jumpa sejak arwah nenek meninggal, awal March hari tu. Kak Long & Kak Ngah pun suka sangat bila cakap nak balik rumah wan. Isk.....

Ni dah terbayang2 suasana kampung. Plannya balik dua hari, sabtu & ahad. Tapi, rasa macam kejap jer. Mesti tak puas jumpa mak nanti. Ada yang ambik cuti terkejut hari Isnin nanti nih..hahaha....


Note: Buat teman2 blogger yang duk kat Kuantan, contact2 la yer. Mana tau ada masa leh la kita bersua muka...hehehe....

12 comments:

kella said...

dok kuantan ke? kat mana?
hmmm

nnti dtg amik award ya! timakacih hrp tak menyusahkan.

mamalieyna said...

siti balik kuantan ker?..hati2..tak pernah smpai kuantan..huhu..

Nida said...

Laa.... Nida duk kat Taman Indera Sempurna... kalau Nida ada kat Malaysia boleh jugak kita bertemu..:)

anin said...

selamat balik kg ye siti

~Siti Hajar~ said...

bila nak blk kg siti? 2 hr xckp la, cepat apply cuti...hahaha..

hati2 di jlnraya yer..

Qaseh said...

nak ikut jugak .....tp sy nak balik perak

Lelord said...

jom kite balik kg....lela balik batu pahat sok...pehhh terbayang laksa johor nih

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam malam.

hati2 yer drive..
balik kampung post lah buah tangan..hehehe

maszmadi said...

blik kuantan yerk? mertua masz kat taman tas,

hm, blik kg bebaik yerk..

Ena said...

sama la kite..

ena pun dah lame tak balik since februari mase arwah akak meninggal.. lepas tu tak balik lg.. sangat rindu nak balik tapi belum ada kelapangan lagi.. huhu

ibu_Arifa said...

saya pun..tp lagi 2 minggu lagi baru leh balik kg..

kim salam org kg yer kak SITI

idah @mama izzya said...

la org kuantan ker?kg idah kat sempadan kuantan..felda neram..tp x th ah siti dah smpai sana blum...