May 13, 2010

Free Contact Lens from CibaVision

Balik dari EPF tadi, siti check mailbox. Nampak la surat ni. Tengok pengirim macam pernah nampak, hehehe.

Bila bukak & tengok isi kandungan surat tu, wau dapat Freshlooknye contact lens . Baru teringat yang hari tu siti ada isi form tuk dapatkan contact lens ni. Dah lama gak rasanya. Dah lupa pun. Tak sangka lak tetiba muncul. Kebetulan lak siti tengah nak beli contact lens sebab Batrisyia dah rosakkan contact lens siti.

Dapat 3 pairs tau. Tahan la tuk 3 hari, hehehe. Ok la kan dari takde langsung. Barang free sapa yang taknak kan.

Ok, sapa yang nak contact lens free ni senang jer. Nampak tak iklan CIBA VISION kat tepi blog siti. Klik jer situ & isi form tuk dapatkan contact lens percuma ni. Mudah jer kan.


9 comments:

anin said...

sama la siti..anin pun baru je dpt..tp tak guna2 lagi la lens tu..sbb anin pakai spek

mama zharfan said...

bestnya..mcm mana nak dpt ni? tak nampak pun iklan nya?

Ju@Lucky^Mummy said...
This comment has been removed by the author.
Ju@Lucky^Mummy said...

ohohoho... freshlook tu ekk...
x dpt pon lagikk.. sedeynye..!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Owh yg ini..Lily pon ada gak nk isi form tu..tp pikir2..klu ada pon lily x pandai nk guna..

MUMMYAR said...

dpt lens yek..best nyer...free lak tu kan....hehhe

~~*Lady Salwa*~~ said...

ohoho... sal ni bab2 contac lens memang rasa sheram je nak pakai... hehe

tambah nak letak2 kat mata ni... hehe

~Siti Hajar~ said...

bestnyer dapat contact lens, tu la berkat rajin mengisi borang & join mana2 contest...

mlm tu jumpa tgk cantik contect lens siti, mnm mata kucing gitu...

Ery Farieha said...

br dpt td.
weee
tp x pakai lg :P