May 7, 2010

BABY WITH SOOTHER OR FEEDING BOTTLE Contest


Ting..tong....kali ni siti nak join contest yang dianjurkan oleh NAI setelah di TAG oleh Mamalieyna aka Eina. So, bilaa dah kena TAG kena la buat..hehe3..Terima kasih Eina sebab TAG siti, tergerak gak nak join contest nih. Kalau tak siti ni ala2 liat sikit nak join contest. hahaha...

Nak join kena ikut Syarat2nya la yer...bukan senang nak dpt hadiah...

1. Jadi FOLLOWER blog ni – ngeee..;) - DONE

2. Buat ENTRY berkenaan dgn contest - DONE

3. COPY banner di atas and letak kat side bar blog u all dengan link sekali la. - DONE

4. Upload SATU atau DUA gambar anak yang berumur in between 0-4 tahun dengan PUTING atau BOTOL SUSU atau KEDUA2NYA sekali pn boleh tp jgn lebih dua keping. - DAH UPLOAD

5. Sertakan sekali nama anak, tarikh lahir, dan email u all untuk dihubungi - OK

6. Sila TAG kepada member2 anda yang ada anak..berapa TAG pn xkesah at least SATU

Nak TAG kat :

1. Noza
2. Siti Hajar
3. Ina
4. Lya
5. Mamalyna

7. Dan last sekali JANGAN la lupa tinggal komen berserta linknya kalau tidak nanti cane N.A.I nk terjah untuk confirmation u all nanti. - DONE


Dan gambarnya adalah:

Nama Anak: Siti Miftahul Batrisyia
Tarikh Lahir : 09.04.1997
Email: ctmysara82@yahoo.com

Ni gambar Batrisyia awal tahun lepas. Sekarang ni Batrisyia dah tak minum susu lagi, so memang takde la gambar terkini ngan botol susu. huhu

Nama Anak: Siti Miftahul Jannah
Tarikh Lahir : 08.04.1996
Email: ctmysara82@yahoo.com

Ni gambar Jannah masa awal tahun lepas gak. Jannah pun dah tak minum susu lagi sama ngan Batrisyia. Sorang berenti, dua2 kena berenti....hahaha

Tarikh tutup contest ni adalah pada 6.6.10


8 comments:

N.A.I said...

Salam Siti,dh view..tq..anyway full name Jannah tu best..hehe

mamalieyna said...

sepantas kilat siti buat n3 contest ni ye..bagus2x..^_^..hehe..thanks sudi menyahut cabaran..

good luck tau! ^_^

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

gud luck siti..
mcm sebaya aje jannah n batrisya ekk..
2-2 isap botol lg ekk..
my alya pn dh nk masuk 4 thn still isap..
adoooy, camano le ni.. thn dpn dh nk masuk skolah.. =((

Izan Ishak said...

good luck siti!

tapi napa tarikh lahir anak2 siti 1996..1997? konfius jap

::Mamalyna:: said...

siti, tq tag ai yer.. nanti ai join contest nie...

Siti said...

Leily, budak berdua tu dah lama tak isap susu botol..sejak amsuk kat nursery..

Siti said...

Izan: haha..mmg setahun beza anak siti tu..nampak cam kembar tapi bukan kembar..he3

SHAZA said...

SALAM KENAL, COMEI ANAK SITI TUE......