May 12, 2010

Intro pagi rabu

Assalammualikum & selamat sejahtera semua.
Dah breakfast ke?
Siti tengah bfast nasi kerabu + gulai ikan tongkol hari ni yer...hahaha...smalam baru ckp nak diet, tapi hari ni dah bfast heavy. Tapi takpe, cover balik ngan lunch n dinner nanti, makan sikit jerk. Boleh ker? hahaha..jgn tinggal angan2 dah la kan.

Hari ni niat di hati nak update psl percutian siti ke kuching last year. Hahaha....last year punya citer baru nak update ni ha. Walaupun dah lama berlalu harus la siti update gak dalam blog ni kan. Nanti bila Jannah & Batrisyia dah besar & siti cerita yang siti pernah bawak diorg gi Kuching, leh la siti tunjukkan prove dalam blog ni kan. Yer la, diorg kecik lagi masa gi tu kan, mesti tak ingat. Haaaa..wafi pun siti bawak sekali, tapi masa tu still dalam perut la yer..hehehe..

Oleh kerana kisah percutian tu memerlukan entry yang panjang & mungkin bersambung2, siti kena cari masa yang lapang sikit tu update. Lepas ni sapa yang nak gi bercuti ke Kuching, leh la baca entry siti yer. Dapat la sikit sebanyak info kan.


11 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

selamat pagi siti...cepat2 update p kuching...kita lum pernah p...huhuhui

SyidaMislan said...

kuching best kan siti?bersih jek. kita dah g sana 2 kali.

mamalieyna said...

kenangan2 percutian camtu, wajib abadikan kt blog ni siti..seronok time flashback2 balik nnti..^_^

Nieza Ishak said...

sila tepek gambar cepat-cepat hihihi.
kuching best ek? bila la nak smp sana ..huhuhu

@e_da said...

mesti seronok ni percutian siti.. sy pun tak penah pegi kuching

Noy said...

wah...heavy tu bfast...heheheehe

Noreen said...

sedapnyer bekpes akk...
akk wt la n3 percutian tue
jdikn kenangan

Liessa said...

hi siti...lame tak jengah blog siti..rs cam xde masa nk jenjalan ke blog kwn2...k la,nnt update cepat...suka baca cite org g jenjelan nie..hihi...

siti jom join giveaway...

Yan said...

bilerla turn yan plak nak ke sanun..

Izan Ishak said...

bestnya dpt makan nasi kerabu...
nak juga...nak juga...
siti cepat2lah buat n3 percutian tuh...

ibu_Arifa said...

saya dah lama tak makan nasi kerabu, nak kena cari jgk ni.

bestnyer dah sampai Kuching..