May 3, 2010

TAG dari Mummyar

Hari ni takde apa sangat nak posting. So, boleh la buat TAG (byknya siti hutang TAG)..huhu

TAG kali ni datang datang dari Mummyar. Thanks yer bagi siti TAG ni & maaf la lama lak siti ambik masa nak buat nih.

Apa nama maya anda?
Siti

Umur ansa berapa?
28 tahun pada 08/09/2010

Bila tarikh lahir anda?
08/09/1982

Anda masih belajar atau berkerja? di mana?
Bekerja di CAD-IT Consultants (M) Sdn Bhd, Kelana Jaya

Anda single?
Tidak

Kenapa anda ada blog?
Memula create blog nak share resepi masakan siti ngan anak2 bila diorg besar nanti. Lepas tu siti extend sikit cerita pasal family, pun untuk tatapan anak2 siti nanti. Now, bila dah ramai kawan blogger, leh la share2 story ngan diorg gak.

Anda kisah tak kalau ada orang benci anda?
Memula kisah. Lama2..lantak la. Peduli apa siti. Yang penting siti takde buat salah ngan mereka.

Sikat yang paling anda benci dalam dunia ni?
PENIPU, PENGKHIANAT, TALAM BERMUKA-MUKA

Nyatakan salah satu blog yang anda paling suka baca...
Alamak, semer blog siti suka baca

Upload satu gambar anda (optional)


Dan TAG ni siti panjangkan untuk (sapa yang belum buat TAG ni sila buat yer):
1. Noza
2. Kella
3.Siti Hajar
4. Ena
5. Mamalieyna
6. Eb
7. Lya



7 comments:

LYaFRINA said...

eyhhh.. ada jugak no.7 tu..
alamak..dh pnjang list utk disettlekn.. kna tag maraton la lps ni...

**tq siti..

Siti said...

hahaha..byk yer kena buat Lya..takpe..slow..janji buat...hahaha

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

amboi mak iti..
senyum sampai ke telinga..wekekkekeke

ohh tak kene tag..adui semput2
dah byk tag terhutang...sib baik mak iti tk tag..wekke

mamalieyna said...

ayaiyai...nama kuar la..buat jgn tk buat! hehe..byk utang nih siti, tmbh lg 1..tp yg ini cam best jer..^_^..thanks ye!

kella said...

siti nih... rajin betul kasi tag! hehehe.. sebenarnya cam suka je! heheheh..
tengki atas tag mu itu! akan ku jawab nanti ya! tunggu... ;)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

fuhh.. selamat!!!
neway, selamat bertag la yer.. =D

♥Azie♥ said...

siti kita sama umur ..tarikh lahir hampir serupa cuma terbalikkan.. azie 9/8/1982