May 24, 2010

Huhu....takleh upload gambor & Nota untuk pemenang contest

Adoi...semangat dari pagi tadi nak update blog. Duk upload gambor sampai skang takleh gak..huhu..sabor jer la...

Pastu tadi duk gi la meround kat blog kawan2. Nak leave mesej, tunggu msg box duk bukak pun kan main lama lagi...isk...ni dah lebih nih...

Nasib baik la pagi ni mood ada ok sikit...huhu...boss nak gi spore petang kang...seminggu tu..hahaha...syok2...jahatnya staff...

NOTE: Sapa yang belum dapat hadiah siti tuk contest sebelum ni, tolong bagi msg kat komen yer. Adoiiii...risau jer kang ada yang tak dapat..Amanah ni...huhu...
Untuk Anin yang dapat set Snoopy tu..bila nak datang KL??? huhu


6 comments:

SyidaMislan said...

tapi kita tak menang....sedey...

maszmadi said...

hush.. bestnyer bos xder, leh arr wat pape yg ptut kan... hahaha (gelak jahat tu)

LYaFRINA said...

xleh upload pic k???
td lya p kat blog satu tu.. dia pon xleh upload pic..
naper erk????

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mmg Bestkan Biler Bos x der.. :)

Izan Ishak said...

yelah siti...izan pun sama, lmbt sgt nak upload gambar...letih tunggu.

mama zharfan said...

sbb server kot...i kat UK ni laju jer upload pics ;)