May 11, 2010

Salam buat semua

Salam semua...
Siti bersiaran semula hari ni setelah semalam menyepi diri...hahaha....
Ada yang rindu? Mesti adakan..sekali sekala perasan apa salahnya.

Sebenarnya semalam takde entry sebab siti masih lagi di kampung. hahaha..patutnya Ahad dah balik KL semula sebab Isnin dah kena kerja. Tapi, dek kemalasan & tak puas duk kat kampung, terlajak la lagi sehari. So, semalam ambik cuti tergempar la yer. Tambah lagi hari ahad tu bawak mak jalan gi Mall yang paling besor kat Kuantan tu, East Coast Mall rasanya nama dia? lupa lak. Dah lama dah wujud mall tu kat Kuantan, baru ni siti dapat jejakkan kaki. Wau..boleh tahan, byk gak butik2 yang elemer ada kat dlm tu.

Lepas gi East Coast Mall, siti gi jalan2 lak kat Pantai Batu Hitam. Papa & anak2 mandi manda, siti ngan mak duk sembang jer sambil makan2. Puas hati siti dapat gak cari sata. Dah lama teringin nak makan. Masa balik raya cina hari tu puas dok cari, semernya dah sold out...huhu...ramai sgt orang balik kuantan.
Kul 5 baru balik rumah. Penat.......hehe...tu yang terus tak jadi balik KL.

Tapi yang sedih, tak dapat nak ambik gambar masa kat kampung sebab battery kamera kong la pulak. Sabor jer la....

Oh yer, hari ni InsyaAllah kalau ada kesempatan siti gi jalan rumah rakan blogger yer. Rindu sangat...


14 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

salam siti...welkam bek...

idah @mama izzya said...

oo blk kontan ye..idah x pernah g lg east cost mall..huhuuh..

~Siti Hajar~ said...

welcome back siti...

LYaFRINA said...

welkem2x..
haa..betul la namanya east coast mall...

siti..gambo??? mananyer?? hihihii

saveme_zero said...

ct,
nti kat mentakab pun akan ada satu mall. insya allah siap tahun ni. leh la berjln ke sana pulak.

mamalieyna said...

rindu2x..rindu siti..ptt aa cam something jer, ghupenya tak singgah sini la..huhu..

Ain said...

wahhhh, gi pantai batu hitam erk....

tak makan abc ke kat sana siti?

Siti said...

Izan: terima kasih

Siti said...

Idah: lor,tak pernah gi gak yer...

Siti said...

Hajar: thanks

Siti said...

Lya: takde gambor...battery kong

Siti said...

Savemo_zero" ooo..yer ker..meriah la mentakab lepas nih

Siti said...

Mamalieyna: heheh..rindu kat eina gak

Siti said...

Ain: takde pun..beli sata jerk.