May 5, 2010

Dapat RM 2 Juta dari Dyea

Bertuahnya hari ni dapat duit berjuta2. Leh jadi jutawan nih...hahaha....Adoiii..kalau la duit betul ni...syoknya la..isk..mcm2 dah fikir nih.

Oklah...nak mabik TAG ni kena follow syarat2nya tu:

1. cam biasa la ckp sapa yg baik ati antor tag ni

Tag ni siti dapat dari empunya Tag ni sendiri..hahaha..Dyea. Thanks Dyea sudi bagi siti duit yang berjuta2 ni yer.

2.tag kan kat kwn2 korng yg semestinya akan layan berangan bersama2 korng
(nak tag kat 2 juta kawan pon tak pe)

Jom sama2 layan berangan yer:
1. Noza
2. Siti Hajar
3. Ena
4. Lya
5. Mummyar
6. Lelord
7. Liessa
8. Ummi AFD aka Sal
9. Mamalieyna
10. Izan
11. Uda
12. Lily @ Mummy Qistina
13. Zaidah
14 Ain

Eh! dah panjang list ni..huhu

3.dah tag kn la jenjalan war war kan kat kwn korang kan yg korng nak bg 2 juta kat dorng

Ha...nanti ada mas gi bagitau..kalau yangd ah singgah blog siti tu & namak nama anda disitu..terus buat la yer.

4.Apa agaknya angan angan korng tu? korng berangan nak buat per ngan duit ni

I
sk..kalau list ni memang tak habis la. Tapi takpe..buat yang penting dulu yer...

1. Nak gi bwk seluruh keluarga gi Haji
2. Nak berenti kerja
3. Nak beli umah besorrrrrr punya
4. Nak beli kereta idaman kalbu...huhu
5. Nak bersedekah kat yang memerlukan
6. Nak bagi kat mak & mak mertua
7. Nak jalan2 satu dunia...huhu

Ada lagi ni......isk..takpe...stop sini jer la...hahaha...



5-Cuba korang cakap camner kita nak dapat duit banyak camni kat dunia reality ek

Hahaha..rompak bank....hehehe..gurau jer la...
Kalau nak dapat duit juta2...kena usaha. Cara terbaik..berniaga sendiri..
.


14 comments:

Liessa said...

waaahhh...best net dapat duit banyak...hehe...erm nisa pun ade yek...k nnt nisa buat angan2 yer...haha...

siti nnt join la giveaway nisa yek...ajak ramai2 join...hehehe...

iz-AnN عبداللطيف said...

eh nama kita pun ada...takmo r duit tetipu...nak duit sngguh2...hehehe

dyea irdina said...

hahahha..teng q sudi jawap tag sy,,kak ct orng no dua yg jawap tau...

~Siti Hajar~ said...

sy dapat lagik...thanks siti...hr tu pya pun blm ambik...huhuhu..

mamalieyna said...

sit..masukkan dalam akaun eina skrg 2 juta tu..hehe..alangkah nikmatnya! hahaha..berangan.. :p

*thanks ingat kita part tag mengetag ni..huhu..banyak ooo utang tag eina ni..camno ni weeehh..

Siti said...

Liessa: hehehe..nanti buat yer..dah gi tgk dah contest tu...nanti siti buat. he3

Siti said...

Izan: ada2...duit tipu jer leh bg..duit betul takde

Siti said...

Dyea: sama2..pantas yer siti ambik tag

Siti said...

Hajar: sama2..takpe. slow2 buat yer

Siti said...

Eina: kumpul byk2 nanti buat sekali gus

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alangkah Nikmatnyer klu betul2 dpt duit byk cam tuh... :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

waaa.. besh tu..
jaga2, silap aribulan kena rompak lak..
hihihi, sib baik tersisih.. kalo x, naye de org cari tuk mintak separuh..;p

Uda said...

ni betul ker nak bg.. jgn menyesal yer.. fuhh .. byk tu.. tapi jap jer boleh abis.. sebab barang2 sekarang ni mahal sgt..

~~*Lady Salwa*~~ said...

terselit jugak nama saya ye... ni nak kena mulakan angan2 dulu ni. baru boleh wat tag nih...

tak pa, malam ni sambil nak tidur tu boleh la pikir2kan apa yang nak listkan nanti... hehe