May 5, 2010

Dah lama tak beli...akhirnya

Sapa suka baca novel? Mesti ramai yang suka kan. Siti ni memang hantu novel. Dulu2 memang sokmo la baca novel. Kalau dah baca novel memang tak ingat benda lain dah. Tak makan pun takpa..hahaha.

Tapi siti benornya dah lama tak membaca & beli novel. Kesuntukan masa kot. hehehe...Dulu2 selalu gak beli novel online. Beli yang org dah baca pastu diorg jual murah2..hahaha..jimat sikit kan.

Tapi semalam masa siti pergi Giant, Batu Caves, siti ternampak ada booth orang jual novel. Singgah jap la. hahaha..Waaa..murah2 novelnya. semer ada sikaun. tapi kebanyakan novel yang dah lama. Last2 siti belasah gak beli 2 novel yang kat atas tu. Dah lama novel ni, tapi siti belum pernah baca lagi. Ikutkan hati nak jer borong banyak..hahaha..sabor2...



12 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

huhuhu...siti, novel yang izan beli ritu pun lum abis baca...tak sempat2 nak baca...siti sempat ke tu???

Izan Ishak said...

hi siti...izan dulu2 suka jugak beli novel murah2 ni kat CM. Tp dah lama tinggalkan baca2 novel ni...dah bz le kononnya...

Zaidah said...

agaknyer klu zai baca novel...setahun dua buah buku..baru abis...sebab tak sempat..hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Kita pon minat baca novel..tp sejak dh ada anak ni masa pon terhad nk membaca.. :D

mamalieyna said...

suka2x..bak nak pinjam! hehe..dah lama tak baca la, dedulu suka la beli dan buat koleksi, sejak kawen..takde masa la..huhu..tp baca novel mmg best! ^_^

~Siti Hajar~ said...

ooo siti minat baca novel, hjr ni dulu2 minat jgk tp skrg ni xsempat sgt, novel2 hjr yg dulu dah bg org pun, sayang plk rasanya, klu tak blh 'qada..hahaha..

*hrp baca buku sekolah anak2 jelah skrg ni..hehehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

dulu2 rajin la baca novel. sekarang ni dah kureng sket. rasanya lepas kawin memang tak pernah dah baca novel... hehe

Ain said...

ain pun suka baca novel....

kalau dah baca memang payah nak stop kan....

tapi kalau dah stop payah nak sambung balik....hahaha....

skang ada 2 buah novel yang beli dec last year blm sempat baca...huhuhu...

Masrina binti Alim said...

wah..kiter pon dah lama x beli novel..rindunyeeerrr

adda said...

same case dgn kitaorg. bila buka novel ajer mulalah sikecik tu bawak buku katun dia n suruh baca dgn dia. alahai..

Nana said...

dulu2 rajin la baca novel skang ni xde masa k baca dah sebok ngan blog je kekekek

YanaNuar said...

Wahhh Dlm dakapan kasihmu tu memang best citernya hehe...yana ni sama geng la ngan siti..HANTU NOVEL hikhik...

ehhh masih sempat lagi baca novel...time hayun buai anak pun masih leh baca ahahaha...hantu betoolll =)