May 7, 2010

I-city & Kek Anniversary

Pegi I-city hari Ahad yang lepas, tapi baru ada kesempatan nak post entry ni.

Benornya dah lama siti nak ke I-city ni. Sejak tengok kat blog Ena hari tu, meronta2 jiwa nak gi..hahaha. Akhirnya tercapai gak.
Tujuan asalnya sebenarnya nak hantar kek yang ditempah oleh Siti Hajar. Jauh Hajar datang dari Penang. kebetulan husband Hajar ada kursus kat Klang, so Hajar ambik kesempatan tuk tempah kek ngan siti. Bincang punya bincang, kami berjanji tuk jumpa kat I-city.

Memula sampai kat I-city dalam kul 9 gitu, siti tengok byk betul kereta nak gi sana. Jem nak gi kat parking...huhu...Sementara tunggu Hajar sampai, siti pun jalan2 dulu tengok lampu. Sian kat Hajar, sesat jalan. yer la, orang tak biasa ngan jalan sini, pastu malam2 lak tu. Tu yang jadi leh sesat tu. Lebih kurang kul 11 baru Hajar sampai. Tu pun, hajar sampai pening2 dah. Tengok muka Hajar pun dah pucat dah.

Di sebabkan dah lewat, siti dapat jumpa Hajar kejap jer. Takpe la, asalkan bersua muka kan. Lepas sembang kejap, bagi kek..terus siti balik.

Jom cuci mata tengok gambar ye.













Sempat ambik gambar ni jer ngan Hajar. Putih melepuk Hajar ni..hehehe...

Kek Anniversary untuk Hajar & suami....Semoga berbahagia selalu yer Hajar.

10 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

siti...tumpang tanya...i city ni kat mana ek...maaflah sebab kurang arif la...

~Siti Hajar~ said...

jumpa gak kita kan siti...

ala sy xmbik gmbr masa kat dalam lampu2 salji tu, cantik la gambar siti kat situ..geram tgk klong & kngah, mcm kembar..

mamalieyna said...

haa siti pun dh tayang gambo kt i-city ye..puas hati dpt g jejakkan kaki kt sana kan..hehe...

jumpa siti hajar eh, best la jumpa org jauh ^_^

Siti said...

Izan: ni kat shah alam, kat ngan UiTM..kalau lalau federal mmg senang la sebab mmga da signboard

Siti said...

Hajar: tu la..
tak masuk yer kat dalam tu..sejuk mcm duk kat tempat salji suasananya tu.

Siti said...

Eina: tu la..sampai gak akhirnya kan...hahaha...

tu la..dah jodoh leh jumpa hajar..

AYU said...

bestnya tgk gambar..ayu lum pernah lg sampai I city ni...

lovelywa said...

ooo baru sy tau I-City ni kat mana..orang lain heboh pegi, saya baru nk tau..huhuh..ok akan menyusul nnti.

::Mamalyna:: said...

tak penah lagi p sini... nanti blehler ajak asben p sini...

saveme_zero said...

mcm kembar je anak dara ko ni ct.sue x smpi lagi i-city tu,tingin gak nak pegi.