May 9, 2010

Makaroni goreng

Hari ni siti jamu kawan2 ngan makaroni goreng yer. Kalau time malas & nak cepat, siti suka masak ni. Memang simple Tapi sedap tuk dimakan. Kak Long & Kak Ngah memang suka makan makaroni goreng ni. Selalunya makaroni goreng ni siti wat cam spagheti gak tuk sos dia tu. Cuma bila sos tu dah massak, just campurkan jer makaroni yang telah direbus. Goreng & gaul2kan sebentar, dah boleh angkat. Senang kan....jgn lupa cuba tau!

9 comments:

LYaFRINA said...

ermmm bestnyer...

siti.. resei spegetti ada x... kalo y ada rasa2 blackpapper.... kongsi2 yer...

selamat hari ibu....

kitatauke said...

wowww...sedapnye......yumm..yumm

~aSHa~ said...

mcm2 masakan cheff siti ni..rajin lak tu..bertuah anak2 dan suami

Ena said...

bestnyerrr..

kene cube gak tu nati.. hehe

mast said...

nampak menarik..tiba-tiba rasa lapar pulak

Nida said...

mak oiii.. tu dia.. ni yg buat perut yg kenyang jadi lapar semula

kella said...

amboi.. nampak macam menyelerakan..
boleh ngapp skrin komp nih!

saveme_zero said...

ms sekolah tu,aku ambik ERT..bila time masak..mmg best la. cikgu pun ada ajar masak makaroni grg,sekali dah tau..tiap2 mgu masak makaroni..hahaha.

Shaiful Zaidi said...

Sedapnye...