Mar 31, 2009

Takde mood

Sejak siti dapati siti pregnant ni, siti dah takde mood nak masak sgt. Kalau masak pun siti malas betul nak ambik gambar dah. Takde mood nak buat kerja rumah. Takde mood nak update blog. Semernya takde mood lah.

Nak cakap sebab alahan, tak pulak. Buat masa ni siti memang takde muntah2, loya2 atau pun pening2. Siti macam biasa jer. Heran jugak sebab tak macam org pregnant pun. Bab makan memang tetap berselara. Alhamdulillah, belum ada lagi alahan yang teruk. Mungkin rezeki siti kali ni pregnant takde alahan. Ataupun masih awal lagi kot. Apepun siti harap, takmo la ada alahan yang teruk2. Moga siti sihat sentiasa.

So, buat pengunjung2 blog, siti minta maaf kalau takde update yg terbaru dari siti yer. Nanti bila keadaan dah kembali reda (mood siti la), insyaAllah siti akan kembali update apa2 yg patut. Walaumcmana pun siti tetap akan berkunjung ker blog2 sahabat yg lain. Hehehe...

8 comments:

[-suziey-] said...

ala siannya siti..sabar ek..besela tu ..mmg peel org peknen..org peknen tu sdiri xsedar sbnrnya...sbb tu xngaku..ekekeek:p

adda said...

siti, biasalah tuh.. awal2 peknen ,esti rasa malas kan.. tkpe lah. blog, gambar2 tu sumer tak penting. yg pentingjaga kesihatan diri n baby sekali yekk..

btw, expected due date bila tuh?

hezesuze said...

hahaha...ntah2 tu tandenye nak dpt baby boy...hehehe

pepun jaga kesihatan okey

FiDa said...

siti

take care...bebila ada mood update ya :)

ZaiY said...

salam..
tahniah siti..
masa baca komen ct kat blog sy tu, baru nak teka ntah2 ct ada apa2 kut..rupa2nya mai sini baru tau. kita samalah, wlpun xde alahan tp takde mood nk msk2 kan. tp kat msia ada byk pilihan boleh pi kedai je mcm2 ada. sini, mls2pun tepaksa juga masuk dapo tp buat yg simple ajela..bila due nya? take care yer..

Siti said...

suzie: hehehe..sebenaynya siti rasa mcm tak best ejr bila asyik la mkn kat kedai..rasa bersalah lak..agaknya sebab dah biasa masak. hahaha

kak ze: Amin..mudah2an ada rezeki baby boy kali nih.

adda: tu la..yg penting baby sihat.

Fida: thanks. ok..

kak zaiy: hehehe..tu la kat msia, apa nak mkn semer ada..tu untung nya. ct due maybe awal bulan 12 kot. lum scan lagi nih.

Amsyar Wafiq.. said...

taniah siti.....selamat mengharungi kehamilan utk kali ketiga nya.. huhuhuhuh.. smoga selamat ek.

hajarus said...

xpe kak.. badan tu minta rehat tu... t ble sumer dah kembali pulih akak update blog selalu k. hjr pun skang ni busy sesangat dah lamer xupdate blog.. ikutkan mcm2 nak citer.

take care k.ct.. harap2 sumernyer ok yer...