Mar 18, 2009

TAG lagi dari Noy

Kena Tag lagi dari Noy. Dah ada sikit masa ni kena la buat kan...

Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
Yang Ku Sayang - Siti create blog ni khas didedikasikan untuk anak2 tersayang. Segala coretan ada buat anak2 siti. Perjalanan hidup, pengalaman & juga masakan yg siti paparkan dalam blog ni adalah untuk tatapan anak2 siti bila diorg dah besar nanti.

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
www.teratakibu.blogspot.com - Sebab ni la rumah siti tuk siti kongsi apa saja dengan anak2 siti & bloggers yg lain.

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
Method? hehehe...semuanya la ada kat sini..Apa yg siti rasa siti nak tulis, siti tulis..

4)Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
Tak pernah la terfikir nak delete. Panat wooo..type byk2.. Hehehe

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
Siti rasa Noy ni mmg nice sgt orgnya. Walaupun tak pernah bersua muka & baru kenal dlm alam cyber nih, but siti rasa mcm dah berkawan lama jer. hehehe..Hope persahatan berkekalan.

6) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag.
Rasanya dah ramai yg dpt tag ni...Nanti siti cari sapa yg belum kena tag ni lagi yer.

1 comment:

Noy said...

Siti rasa Noy ni mmg nice sgt orgnya. Walaupun tak pernah bersua muka & baru kenal dlm alam cyber nih, but siti rasa mcm dah berkawan lama jer. hehehe..Hope persahatan berkekalan.---->same here,siti..:)